Zanimljivosti

ISPLIVALA FOTOGRAFIJA VESNE DEDIĆ OD PRE 30 GODINA: Sada je jasno da li je radila estetske intervencije na licu ili ne! (FOTO)

Popularna spisateljica i voditeljka podelila je uspomene na društvenim mrežama, a usledili su brojni komentari.

20.11.2023 15:01

ISPLIVALA FOTOGRAFIJA VESNE DEDIĆ OD PRE 30 GODINA: Sada je jasno da li je radila estetske intervencije na licu ili ne! (FOTO)
ATA Images

Spisateljica i voditeljka emisije "Balkanskom ulicom", Vesna Dedić (55) često dobija komplimente da izgleda odlično iako je na sredini šeste decenije. Dedićeva ističe da nema nikakvu tajnu, ali da joj imponuje što mnogi smatraju da izgleda negovano i mladoliko. 

Iako se već godinama spekuliše da je Vesna išla pod nož, odnosno na estetske korekcije iako je ona tvrdi da nije. Ona je na Instagramu podelila svoju sliku iz mladosti od pre 30 godina. Upravo ova fotografija je dokaz da Vesna nije ništa radila na svom licu, barem ne drastične hiruške promene. 

Na fotografiji koja je probudila njene uspomene Dedićeva ima 25 godina i stidljivo se osmehuje u pravcu fotoaparata. Uz ovu sliku Vesna je okačila i sliku iz sadašnjih dana kako bi dokazala da su joj crte lica ostale iste. Prvo što se primeti da danas ima plavu boju kose dok je kao mlada više preferirala tamnije nijanse. Jasno na drugog fotografiji da su godine učinile svoje, lice joj je opuštenije i ima bore ali i dalje zrači optimizmom. 

- Prva fotografija : Tašmajdan 1993. godina. Završila sam Jutarnji program RTS subotom, primljena sam u stalni radni odnos i poziram za naslovnu stranu nekog tv dodatka. Imam 25 godina i verujem da mi se još sve važne i lepe stvari nisu desile u životu. Druga fotografija: Novembar 2023. godine, studio TV Blic. Poziram pred početak snimanja emisije Balkanskom ulicom. Imam 55 godina i verujem da je budućnost najlepši deo mog života - objasnila je Dedićeva.

 

 

Fotografije su u rekrdnom roku dobile blizu 5.000 sviđanja, dok je usledila salva pohvala za izgleda kako pre 30 godina, tako i sad.

- Divni ste i tada i sada.

- Lepa bila, još lepša ostala.

- Starite baš kao dobro vino.

- Neprolazna lepota.

- Motivaciono i za mlađe, i za nas koji odavno to nismo.

- Vi ste se samo prolepšali za sve ove godine.

- Sto si starija, sve lepša i pametnija.

- Na prvoj fotografiji kao Elizabet Tejlor, a na drugoj još lepša.

- Prva slika prelepa, ali malo stidljiva, druga iskusna i još lepša.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Kalesu

21.11.2023 21:28

Ono, što ni godine nisu mogle da promene, je forsiranje levog poluprofila. Probajte sa pretragom na netu, bar 90% njenih slika je desni poluprofil.