Zanimljivosti

SAD JE JASNO DA LI JE ANA IVANOVIĆ IMALA ESTETSKE ZAHVATE: Njena fotografija iz tinejdžerskih dana sve dokazuje crno na belo! (FOTO)

Bivša teniserka je objavila sliku iz mladosti.

14.12.2023 18:00

SAD JE JASNO DA LI JE ANA IVANOVIĆ IMALA ESTETSKE ZAHVATE: Njena fotografija iz tinejdžerskih dana sve dokazuje crno na belo! (FOTO)
Foto: Nemanja Pančić

Bivša teniserka Ana Ivanović (36) odavno je okačila reket o klin, ali interesovanje javnosti za nju ne jenjava. Supruga Bastijana Švajnštajgera i ponosna mama čak trojice sinova vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a samo na Instagramu broji milion i po pratilaca. 

Ivanovićeva je prepoznatljiva po prirodnoj lepoti, zdravom životnom stilu i odmerenom oblačanju, zbog čega redovno dobija salve pohvala. Ipak oni koji nisu imali priliku da je prate od malih nogu su skloni osuđivanju. Naime, živimo u vremenu kada je estetska medicina znatno uznapredovala, pa su pojedinci sumnjičavi da li je Ana zaista ovakva lepotica koja je mamila uzdahe na teniskom trenu ili je pak korigovala nešto na svome licu. Poslednja objavljena fotografija koju je na društvene mreže postavila sama Ivanovićeve stavila je tačku na sve spekulacije. 

 

 

Ana očigledno na fotografiji nema više od 13-14 godina, a još tada se videlo da će izrasti u pravu lepoticu. Ona stoji u start pozi, držeći reket obema rukama, a čak i u tom uzrastu je primetno da ima duge vitke noge. Ona na sebi ima zelenu polo majicu bez rukava i beli uzani šorts. Primetno je da ima identičnu dugu kosu vezanu u rep kojoj je ostala verna do današnjih dana.

Naredna fotografija je ona iz perioda dok je Ivanovićeva harala svetom tenisa u vrlo atraktivnom izdanju. Preplanula Ana ima sportsku mini haljinu koja je u vidu različitih fluorescentnih boja, a na glavi opet ima kačket. Ponovo su do izražaja došle njene duge vitke noge i telo u zavidnoj formi. Ono što je svima privuklo pažnju je činjenica da se Ana iz početnih tinejdžerskih dana do kasnijih godina nimalo nije promenila, a tako je ostalo i do današnjih dana. Ovim je dokazano da je Ivanovićeva prirodna lepotica od glave do pete.

- Snovi su tu da bi se ostvarili - napisala je ponosno Ana uz objavu na Instagramu.

instagram-anaivanovic

Ana Ivanović

Fotografije su za nepun dan dobile blizu 16.000 sviđanja, usledila je salva pohvala za izgled i žal zbog činjenice da se Ivanovićeva očigledno više neće naći na teniskom terenu, bar kad je takmičenje u pitanju.

- Najleša žena iz sveta tenisa ikada.

- Kada bi se vratila tenisu, to bi bio pravi melem za oči.

- Lepotica od malih nogu.

- Najbolje je kada uspeš da ostvariš sve svoje snove.

- Pamtim dane kada si igrala, nisam propuštala nijedno tvoje takmičenje.

- Tenisu mnogo nedostaješ.

- Nikada ti po lepoti na terenu neće moći prići nijedna.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)