Zanimljivosti

"GDE SI MONIKA, NISAM TE PREPOZNAO": Aleksandra Radović kopija čuvene glumice, sličnost je frapantna! (FOTO)

Pevačica se pojavila na jednom javnom događaju gde je plenila lepotom i harizmom.

08.12.2023 18:00

"GDE SI MONIKA, NISAM TE PREPOZNAO": Aleksandra Radović kopija čuvene glumice, sličnost je frapantna! (FOTO)
instagram-printscreen-alexandradovic

Aleksandra Radović nedavno je proslavila 49. rođendan. Mnogi su prokomentarisali kako ona iz godine u godinu ne samo što niže hit za hitom, već izgleda sve bolje i bolje. Poslednjom objavom na Instagramu ona je još jednom dokazala da je dama od stila. Međutim, mnogi nisu mogli a da ne primete da je iskopirala najlepšu ženu sveta, glumicu Moniku Beluči (59).

Radovićeva ima ne samo dobru liniju, već i identičnu nijansu bakranobraon boje kose koju ima i Monika. Aleksandrina frizura u vidu duge ravne kose i šiški je takođe ista kao ona koju Belučijeva nosi poslednjih godina. Nije zanemarljiva ni činjenica da obe imaju krupne tamne oči. 

Aleksandra se nedavno pojavila na jednom javnom događaju u crnoj haljini koja je u gornjem delu bila u vidu topa sa perjem. Kreacija je pratila liniju tela i spuštala se skroz do zemlje. Slučajno ili ne, tek i Belučijeva se uglavnom opredeljuje za duže haljine koje prate liniju tela i koje su većinom u crnoj boji.

 

 

Radovićeva je celokupan stajling zaokružila srebrnim sandalama viskih potpetica i diskretnom ogrlicom na kojoj je bio manji srebrni krst. Koliko je uživala u večeri vidi se iz priloženih slika.

 

 

 

 

Fotografije su dobile blizu 3.000 sviđanja, a usledila je slava pohvala za izgled pevačice, a jedan od prvih joj je poslao komentar pevač Nikola Rokvić.

- Gde si Monika, nisam te prepoznao - poručio joj je Rokvić.

- Pomislih Monika Beluči, na prvi, a i na drugi pogled!

- Gospođa Radović može da drži čas dobrog ukusa, otmenosti i elegancije. Kao i uvek na nivou događaja.

- Izgledate prelepo, istovremeno pratim i Moniku Beluči, pa pomislih da je ona.

- Žena prelepog glasa i stasa, naša Monika Beluči.

- Što starija to lepša.

- Ista Monika Beluči.

- Monika Bel-Radović.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)