Roditeljstvo

BOJANU BAROVIĆ NAPALI ZBOG POLJUPCA U USTA SA SINOM: Supruga Nikole Rokvića ponovo na meti javnosti zbog roditeljstva, da li je ovo primereno? (FOTO)

Bivša manekenka pre mesec i po dana donela je na svet treće dete, koje je pre nekoliko dana podojila usred restorana, a sada ponovo objavila fotografiju koja je izazvala polemike.

09.03.2023 19:01

BOJANU BAROVIĆ NAPALI ZBOG POLJUPCA U USTA SA SINOM: Supruga Nikole Rokvića ponovo na meti javnosti zbog roditeljstva, da li je ovo primereno? (FOTO)
ATA images

Nekadašnja manekenka i supruga pevača Nikole Rokvića, Bojana Barović (39), porodila se krajem januara i rodila treće dete i to devojčicu kojoj su ponosni roditelji dali ime Angelina. Porođaj je prošao u najboljem redu, mama i beba su od tad odlično, dok je devojčica na rođenju dobila ocenu 10. Bojana i Nikola već imaju stariju ćerku Leonu, koja ove godine puni 7 godina i sina Simeona koji tek što je napunio 3 godine. Lepa Bojana je svim damama čestitala 8. mart nesvakidašnjom fotografijom koja je podelila mišljenja njenih pratilaca na Instagramu.

Barovićevu na fotografiji povodom Dana žena ljubi sin Simeon, a stvar ne bi bila nimalo neobična da je mališan ne ljubi u usta. Bojana je čučnula kako bi bila iste visine kao i trogodišnjak, a po izrazu lica videmo da ju je ovaj poljubac prilično iznenadio. Dečak je s druge strane rešio da pošto-poto poljubi mamu ovako, a njegovu čvrstu nameru vidimo i po tome što joj je obema rukama čvrsto pridržavao glavu prilikom poljupca. Povodom praznika Simeon je nosio krem pantalonice i belu košuljicu, dok je na rukama ima Spajedrmen rukavice.

Ukoliko se bolje pogleda može se čak i videti da je sin nije poljubio u usta, već tik iznad usana, dok ona njega zbunjeno ljubi u bradu.

- Srećan 8. mart - napisala je kratko ona, a nastupili su podeljeni komentari.

- Predobra fotografija! -

- I mene moj petlić tako ljubi! -

- Ništa bez Spajdermen rukavica -

- Tako ti je kad imaš sina -

- Živi nam bili Rokvići! -

Među svim komentarima našao se i jedan koji je aludirao na to da majke i deca ne bi trebalo da se ljube u usta.

- Bojanu obožavam, ali ovako ljubljenje dece ne volim da vidim! - napisla je jedna gospođa, a primetno je da su pojedini lajkovali njen komentar u vidu slaganja sa tom izjavom.

 

 

Ovo je druga prinova u porodici Rokvić za samo tri nedelje, budući da je Nikolin rođeni brat Marko 4. januara dobio ćerku Dragu sa suprugom Sarom Rokvić. Nikolina i Bojanina ćerka Angelina došla na svet 25. januara. Marku Rokviću i njegovoj supruzi Sari to je drugo dete, a rođenju sestre najviše se obradovao njihov stariji sin Despot.

Bojana je nedavno zajedno sa suprugom Nikolinog brata Marka, došla u žižu javnosti kada je posle priče o značuju dojenja od prvog bebinog trenutka podojila dete u javnosti, a u tom poduhvatu joj se pridružila i Sara. Snajke Rokvić ponovo su pokazale da iako se žena tek porodi, ne mora da se krije u kući zbog bebe koja sisa, pa su tako porodično izašle na ručak i tom prilikom u restoranu podojile bebe.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)