Zanimljivosti

MINJA MILETIĆ RASPALILA MAŠTU: Voditeljka pokazala bujno poprsje u elegantnom novogodišnjem stajlingu! (FOTO)

Ona retko greši kad je u pitanju izbor garderobe.

01.01.2024 18:00

MINJA MILETIĆ RASPALILA MAŠTU: Voditeljka pokazala bujno poprsje u elegantnom novogodišnjem stajlingu! (FOTO)
Privatna arhiva

Minja Miletić (43) važi za jednu od najelegantnijih srpskih voditeljki koja gotovo da ne greši kad je stajling u pitanju. Voli elegantan stil sa dozom provokacije i najčešće bira garderobu u kojoj može da pokaše svoje lepe i vitke noge.

 

Novogodišnji stajling

U novogodišnjoj noći Minja je rešila mali da se opusti pa je izabrala crnu, elegantnu haljinu sa dubljim dekolteom. Pozirala je sa dve drugarice a u prvom planu je bilo njeno bujno porsje kojim je raspalila mušku maštu.

Oko vrata je nosila diskretnu ogrlicu koja je dala dodatnu dozu elegancije kompletnom stajlingu, uz diskretnu šminku i puštenu kosu. 

Sudeći po slikama voditeljka se odlično provela za doček Nove godine. Uz fotografiju je samo napisala: "Tu negde u Beogradu!"

Usledili su brojni komplimenti na njen i račun njenih drugarica, kao i čestitke i najlepše želje za Novu godinu.

- Divne dame sve najbolje u 2024. god puno zdravlja i veselja.

- Prelepe ste.

- Dama! - kratak i jasan je bio jedan od njenih fanova sa društvenih mreža.

 

 

Kako je svojevremeno otkrila lepa voditeljka najčešće bira klasične komade garderobe, od tog stila ne odustake i po tome je postala prepoznatljiva kako kao TV lice tako i van studija. Kad god bi napravila izuzetak i obukla nešto što malo odudara od tog nepisanog pravila, napravila bi grešku. 

- Osmeh na licu je i modni "must have", a tek onda dobrim dodatkom smatram lepe sandale ili cipele. Obuća može da doprinese tome da svaka odevna kombinacija izgleda bolje. Kad biram odeću, nosim i brendove dostupne svima, ali se trudim da ponesem makar jedan skuplji detalj. U svemu tome cipele su mi prioritet. I nikad mi nije dosta cipela, uvek mi fali još jedan par - otkrila je lepa voditeljka jednom prilikom. 

Minja ne krije da svaki put kad kupi nove cipele obeća sebi da barem dva meseca neće ništa pazariti od obuće i svakli put to obećenje prekrši. 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Nedodirljivi

01.01.2024 18:15

Ona moze da raspali mastu nekom 60 godisnjaku.