Zanimljivosti

MARIJA VELJKOVIĆ U KRATKOJ HALJINICI DOK JOJ RASTKO ČUVA LEĐA:"Mare, prelepa si i prezgodna, a on uz tebe sija!"

Voditeljki ništa više ne pada teško od kad ima novu ljubav.

14.02.2024 19:00

MARIJA VELJKOVIĆ U KRATKOJ HALJINICI DOK JOJ RASTKO ČUVA LEĐA:"Mare, prelepa si i prezgodna, a on uz tebe sija!"
ATA images

Voditeljka Marija Veljković (43) ne prestaje da privlači pažnju gde god da se pojavi. Poslednja objava bila je u vidu fotografije na kojoj je ona u zagrljaju svog voljenog Rastka Jankovića. Poznati par se čak stilizovao zajedno, tako da su oboje poneli identične košulje u istoj nijansi plave boje. Takođe, oboje su imali istu sivu boju materijala. Rastko je poneo karirani sako i pantalone od tvida, dok je Marija odabrala korset haljinu sa zlatnim dugmićima.

Mnogima deluje neverovatno, ali činjenica je da i na početku pete decenije života i pored troje dece Marija ima telo na kojem bi joj pozavidele i upola mlađe devojke. U kreaciji koju je odabrala za fotografisanje njene duge vitke noge došle su do izražaja, a od obuće je ponela crne salonke visokih potpetica. Rastko je prebacio ruku preko njenog ramena, a ona ju je pridržavala, dajući svima do znanja kolika je ljubav između njih dvoje.

- Bilo da danas slavite Svetog Trifuna ili Svetog Valentina, želim vam da su vam srca ispunjena ljubavlju i toplinom, ne samo danas i ne samo ovog meseca, koji zovu "mesec ljubavi" već tokom cele godine - poručila je Veljkovićeva.

 

 

Podsećamo, Marija se pre nepune dve godine razvela od arhitekte Milana Milovanovića sa kojim ima troje dece i vratila se sa njima u svoj devojački stan. U međuvremenu je pronašla srodnu dušu u vidu glumca Rastka Jankovića i priznala je da joj je upravo on vratio osmeh na lice. Nedavno se preselila u novi dom u kome će imati dovoljno mesta za njih dvoje i Marijino troje dece.

Preseljenje je uvek teško, ali Veljkovićeva je imala pomoć svoje mame, prijatelja, Rastka i naravno njene dece koja su prionula u pomoć. Zapravo to je razlog što Marija ljubav slavi svakodnevno, a ne samo na Dan zaljubljenih. Ona se ne libi da pokaže koliko je njena i Rastkova ljubav svakim danom sve jača i kako su jedno drugome uvek podrška.

 

 

Instagram nalog na kome je objavljena poslednja fotografija zaljubljenog para se u trenutku usijao od komentara.

- Vas dvoje ste i vino i ljubav, divni ste.

- Mare prelepa i prezgodna, a on uz tebe sija.

- Tebi i tvom dragom želim da ljubav i sreća budu vaša sudbina.

- Vau, da ste ovako zaljubljeni zauvek!

- Koliko ste lepi, baš pristajete jedno uz drugo.

- Izgledate tako moćno!

- Divan par.

- Tako je, ljubav se slavi svakoga dana.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)