Zanimljivosti

KATARINA ŽIVKOVIĆ SKINULA SVE SA SEBE: Intimu pokrila krpicama, komentari se samo nižu! (FOTO+VIDEO)

Pevačica se odlučila na veoma hrabar potez kada je ovaj kostim u pitanju.

21.02.2024 14:15

KATARINA ŽIVKOVIĆ SKINULA SVE SA SEBE: Intimu pokrila krpicama, komentari se samo nižu! (FOTO+VIDEO)
Antonio Ahel/ATAImages

Katarina Živković (34) važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na našoj estradi, a svojom novom fotografijom pokazala je i zašto je to tako. Poznato je da Kaća privlači pažnju kako glasom, tako i stasom, a nisu u manjini i oni koji tvrde da je s godinama sve lepša. 

Živkovićeva često objavljuje fotografije na Instagramu, kako sa nastupa i gostovanja, tako i one privatne. Poslednja fotografija izazvala je veliku pažnju, a mnogi tvrde da ona nikada nije izgledala izazovnije.

 

 

Katarina je objavila fotografiju na kojoj je poput prave savremene Amazonke. Ona je ponela dvodelni minijaturni komplet koji je neka vrsta kostima koji jedva pokriva njene intimne delove tela. Za ovako nešto potrebna je hrabrost i retko koja dama bi se osmelila da ga ponese. Kaća je istkla svoje bujne atribute, silikonske grudi i smelo poizira dok su samo malene krpice pokrivale njenu intimu. 

Komplet je neka vrsta kabaretskog kostima koji je u gornjem delu kao minijaturan grudnjak koji je obrubljen cirkonima, a umesto bretela su lanci. Donji deo je još neobičniji, a krasi ga tanak pojas od cirkona i dekorativni lanci koji vise duž nogu. Boja kompleta je plava sa štrasom, dok Kaća na glavi ima ukrasni detalj od cirkona. Na drugoj fotografiji ona je savila ruke iznad glave, kao da izvodi popularni turski ples. 

- Ja sam nesavršeno savršena kraljica svog života - napisla ja ona u objavi.

 

 

Ostalo je nejasno da li pevačica ovim kostimom želela da postigne efekat egzotične plesačice, ratnice ili Amazonke, a njeni pratioci kojih na Instagramu broji 331.000 su dali svoj sud.

 - Kleopatra!

- Boginja.

-  Koštano mori ti li si?

- Plavi safir.

- Kleopatra 21. veka!

- Podsecaš me na Britni Spirs,  Bijonse i Pink kako su izgledale na reklami pre 20 godina.

- Amazonka!

- Bravo za našu kraljicu Živković!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)