Zanimljivosti

OVAKO IZGLEDA SANJA KUŽET U PETOM MESECU TRUDNOĆE: O njenom stajlingu bruje mreže, haljinica nikad kraća (FOTO)

Atraktivna voditeljka se povukla zbog trudnoće sa trećim detetom.

19.02.2024 18:10

OVAKO IZGLEDA SANJA KUŽET U PETOM MESECU TRUDNOĆE: O njenom stajlingu bruje mreže, haljinica nikad kraća (FOTO)
ATAImages

Voditeljka emisije Zvezde Granda, Sanja Kužet (40) pleni lepotom i harizmom. Često dobija brojne komplimente na račun izgleda. Ona živi u srećnom i braku sa suprugom Nemanjom Živojinovićem, sa kojim ima sina Strahinju (6), dok je starijeg sina Andriju (14) dobila u prvom braku sa Zoranom Piperom. Ni sama se nije nadala da će u 40. godini ponovo ostati trudna. Ona je trenutno u petom mesecu trudnoće i očekuje još jednog sina. 

Zbog blagosloenog stanja Kužetova kao da odlučila da se na neko vreme povuče sa malih ekrana. za privremeni oproštaj od gledalaca i “Zvezda Granda” lepa voditeljka je odabrala zlatnu haljinu. Atraktivna kratka haljina ima neobičan dekolte koji jedva pokriva grudi pa je Sanja ispod obukla providnu crnu haljinu. Haljina je izuzetno kratka pa su u prvom planu bile njene vitke noge i sandale u zlatnoj boji sa potpeticama. 

- Toliko od mene, za ovu sezonu, dragi ljudi. Slike su nastale poslednjeg snimajućeg dana, kada ništa nije ni slutilo da je neću završiti. Idemo u nove privatne pobede! - ovim rečima se Kužetova oprostila od gledalaca.

 

 

Usledila je salva pohvala za izgled atraktivne voditeljke, pa je u trenu na njenom Instagram nalogu gde je fotografija i objavljena usledilo blizu 10.000 sviđanja.

- Samo napred! - poručila joj je koleginica, voditeljka Dragana Katić.

- U najlepše pobede, mamita! - napisala je voditeljka Marija Kilibarda.

- Neće biti isto bez tebe. Srećno i uživaj u radosti.

- U nove privatne najlepše pobede!

- Srećno i raspevano u svaki naredni dan! Veselimo se tom slatkom iščekivanju znajući da je porodica ono što te čini najponosnijom ženom!

 

 

Voditeljka se nikada preterano nije eksponirala, niti postoji bilo koji skandal koji bi se i pored dva braka, dvoje dece i trećeg na putu, uopšte mogao povezati sa njenim imenom. Tako da je Kužetova simbol ružičaste televizije, lepote i stila. Mnogi su sa setom ostali da iščekuju njen povratak na male ekrane.

Čim je saznala za drugo stanje ona je donela odluku da neće završiti ovu sezonu kao voditeljka emisije "Zvezda Granda", već će otići na trudničko bolovanje. Iako je u petom mesecu trudnoće, mnogi se slažu da izgleda savršeno. To je nedavno pokazala u crnoj plišanoj haljini koja je dosezala do upola listova i otkrivala gola ramena. Sanja ju je ponela uz vrtoglavo visoke štikle, a trudnički stomak se početkom petog meseca jedva nazirao.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)