Zanimljivosti

DANIJELA DIMITROVSKA OTIŠLA NA ODMOR PA SE USNIMILA BEZ GARDEROBE: Sve crno na belo, evo kakvo telo voditeljka ima! (FOTO+VIDEO)

Svega dva dana na Fruškoj gori bila su joj preko potrebna.

18.02.2024 17:10

DANIJELA DIMITROVSKA OTIŠLA NA ODMOR PA SE USNIMILA BEZ GARDEROBE: Sve crno na belo, evo kakvo telo voditeljka ima! (FOTO+VIDEO)
Foto: Vladimir Lukić

Bivša manekenka Danijela Dimitrovska (36) se posle razvoda od voditelja Ognjena Amidžića upustila u voditeljske vode, a izgleda da joj se smeši sjajna karijera i na ovom polju. Mini odmor koji je usledio zbog neradnih dana ona je rešila da iskoristi kako bi napunila baterije na Fruškoj gori. Iako uveliko gazi četvrtu deceniju, malo ko bi to pomislio zbog njene manekenske građe i mladalačkog lica. U helankama, gornjem delu trenerke, puštene kose i sa kačketom izgledala je poput devojčice dok je šetala po prirodi. 

Dimitrovska je tako objavila serijal fotografija gde je okružena predivnom prirodom, ali kompletan panoramski pogled sa njenih snimaka zasenio je poslednji snimak. Naime na njemu se voditeljka usnimila kako se oblači. Na samom početku snimka imala je na sebi samo sivi sportski brushalter i sivi donji veš, kada je preko toga obukla helanke i majicu. Njeni fanovi kojih broji 188.000 su tako mogli da uživaju u gledanju njenog izvajanog tela.

- Raj na zemlji. Toliko sam srećna što sam poslednja dva dana provela van grada, daleko od gužve i buke. Ali i što posle dugo vremena istinski osećam mir. Boravak u prirodi je tako lekovita stvar, neka ovo bude podsetnik za sve nas da na ovakve “izlete” idemo češće - dodala je ona u opisu.

Voditeljka je zasluženo otišla na dugoočekivani mini odmor, budući da je nedavno priznala da joj najteže pada ustajanje u cik zore, ali se trudi da se razbudi glasnom muzikom koju pušta u svom automobilu, na putu do posla gde vodi jutarnji program.

Nije tajna da se ova dama ne libi da pokaže lice bez trunke šminke i frizure, ali i da u rukama profesionalnih šminkera zablista u pravom sjaju. Danijela pak najčešće bira umerenu šminku i to samo kada je posao u pitanju, fotografisanje ili neki eksluzivni događaj. Ona najviše voli da slobodno verem provodi bez kozmetičkih proizvoda na lici i u trenerki. 

Fotografije i snimci sa Fruške gore su u rekordnom roku na Instagramu dobili više od 6.000 sviđanja, dok su se rekacije smenjivale.

- Priroda oplemenjuje.

- Danijela jeste probali izvorsku vodu? Kakva je? - na šta je voditeljka odgovorila da je predivna.

- Lek za dušu i telo. Dodala si joj lepotu svojim prisustvom.

- Vau, Danijela, neodoljiva si!

- Predivna!!!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)