Zanimljivosti

TANJA SAVIĆ U PROVIDNOJ ČIPKANOJ HALJINI, MUŠKARCI U TRANSU: "Da li si svesna svoje lepote, aman ženo!" (FOTO)

Pevačica privlači pažnju kako glasom, tako i stasom.

12.02.2024 17:05

TANJA SAVIĆ U PROVIDNOJ ČIPKANOJ HALJINI, MUŠKARCI U TRANSU: "Da li si svesna svoje lepote, aman ženo!" (FOTO)
ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Tanja Savić (38) je bezmalo 20 godina na medijskoj sceni. Ona je jedna od najpoznatijih finalista prve sezone Zvezda Granda, a tokom takmičenja zauzela je visoko treće mesto. Čini se da se od nje nakon takmičenja najviše očekivalo, a jedna je od retkih koja je uspela da opravda očekivanja, kako čelnika Granda tako i publike. Tanja je pri kraju četvrte decenije, sitno broji do 39. rođendana, ima dvoje dece, dok joj na izgledu zavide i mnoge mlađe koleginice. Na njenim nastupima uvek vlada dobra atmosfera budući da Savićeva pleni pažnju kako glasom, tako i stasom.

Pevačica je rešila da posle izvesnog vremena publiku obraduje novim albumom. Delić toga otrkila je nedavno na Instagramu. Ona je objavila fotografije koje su očigledno nastale ili sa snimanja spota ili nekog fotografisanja za album koji sledi. Mnogi nisu mogli, a da ne primete da Tanja nikad nije bila lepša.

 

 

Dok je zavodljivo pozirala na sebi je imala čipkanu crnu haljinu koja je većim delom bila provodna. Tanja i na pragu pete decenije i dalje ima savršenu liniju i deluje gotovo kao sa početka karijere, dok se mnogi slažu da sada izgleda još bolje. Ispod haljine ponela je crni brushalter i dubok crni steznik, dok su joj bretele i čipkani rukavi padali sa ramena. Celu kombinaciju zaokružila je crnim salonkama visokih potpetica i nakitom, dok joj je kosa bila stilizovana u vidu opuštene punđe.

Njenih blizu pola miliona fanova na Instagramu nisu mogli, a da ne primete zanosan dekolte koji je bio u prvom planu i mamio sve poglede. 

- Da se oglasim samo, da ne mislite da ništa ne radim. Malo sam odmarala nakon Amerike, a sad završavam pesme koje sam otpevala za novi album. Biće tu i jedan duet. Nikada nećete pogoditi sa kim! Muški pevač je u pitanju, narodnjak! A evo i delića jedne nove pesme: “Ti si otac suzama mojim, ti si ih napravio i više im se nisi javio…” - napisla je Savićeva.

 

 

Fotografije su u rekordnom roku dobilo oko 15.000 sviđanja, dok su se reakcije smenjivale.

- Da li si svesna svoje lepote, aman ženo!

- Tanja će napuniti sedam Arena, samo treba da se odvaži na to.

- Stariš kao vino.

- Nemam reči, žena na svetskom nivou.

- Najlepša estradna zvezda ikada.

- Vredna greha!

- Bože, koliko si ti lepa zena!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)