Zanimljivosti

GLUMICA RASKOPČALA KOŠULJU PA POKAZALA VIŠE NEGO INAČE: Obline u prvom planu, a fanovi u transu! (FOTO)

Poznata dama u provokativnom izdanju zapalila društvene mreže.

10.02.2024 20:40

GLUMICA RASKOPČALA KOŠULJU PA POKAZALA VIŠE NEGO INAČE: Obline u prvom planu, a fanovi u transu! (FOTO)
Credit: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Eva Longorija Baston (48) glumica i producentkinja koja je stekla svetsku slavu ulogom u popularnoj seriji "Očajne domaćice" i dalje ostaje jedna od najlepših i najzanosnijih žena na svetu, iako se uveliko približila šestoj deceniji. Njen besprekoran izgled i stil su oduvek privlačili pažnju javnosti gde god da se pojavi, a nedavno je ponovo mamila poglede svojim izgledom.

Eva se nedavno pojavila u košulji marke Kelvin Klajn. U pitanju je bila bela čipkana košulja koju je zanosna glumica raskopčala malo više nego inače. Takođe je primetno da je nadogradila kosu, pa su joj dugi pramenovi padali u talasima preko grudi. Longorija je prepoznatljiva po svedenijem načinu šminkanja, ali izgleda da je ovog puta rešila da sve istakne u prvi plan. Tako se odlučila za crnu senku, poznatiju kao “smouki ajs” tehniku, duže veštačke trepavice i neutralni karmin. 

- Zimsko bela Kelvin Klajn - napisla je Longorijeva u opisu fotografije.

 

Međutim, ono što je privuklo najviše pažnje jeste njen izazovan dekolte. Glumica je hrabro raskopčala košulju, otkrivajući da ispod nje nije ponela brushalter. Ovakav modni izbor definitivno je ostavio snažan utisak na javnost, pokazujući da Eva i dalje zrači neodoljivom harizmom koja ju je krasila od samih početaka karijere.

Ovo hrabro modno izdanje izazvalo je veliku pažnju javnosti, ali i pohvale njenih vernih 10 miliona pratilaca na Instagramu. Njeni fanovi su se oduševili hrabrošću i samopouzdanjem koje je Eva pokazala noseći ovu kombinaciju, a komentari pohvale su se samo nizali. Mnogi su istakli koliko im se dopada njena hrabrost i autentičnost, ističući da je redovno prate još od početka emitovanja serije “Očajne domaćice”. 

Fotografija je u rekordnom roku dobila 56.000 sviđanja, dok su se komentari ređali munjevitom brzinom.

- Zapanjujuće!

- Pratim te još od početka “Očajnih domaćica” i svakim danom si sve lepša!

- Latino Barbi!

- Za svaku fotografiju pomislim da je Eva upravu tu najleša, a onda ona objavi novu gde je još lepša.

- Ostao sam bez teksta.

- Ma ovo je živa vatra usred zime!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)