Zanimljivosti

MIRA ŠKORIĆ U NIKAD PROVOKATIVNIJEM IZDANJU: Izbacila bujne grudi u prvi plan, pa povukla neočekivani potez! (FOTO)

Što je starija, pevačica se oblači sve slobodnije.

17.02.2024 18:30

MIRA ŠKORIĆ U NIKAD PROVOKATIVNIJEM IZDANJU: Izbacila bujne grudi u prvi plan, pa povukla neočekivani potez! (FOTO)
instagram

Pevačica Mira Škorić (53) već decenijama je na muzičkoj sceni, a više puta je isticala da je glas bio njen glavni adut. Ima brojne hitove, pa je i danas je teško zamisliti bilo koje slavlje bez njenih pesama. Iako "gazi" šestu deceniju, na fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama izgleda kao da je 20 godina mlađa. Ko se iole razume u fotošop shvatiće da je i ona podlegla trendu među poznatima i da dorađuje svoje fotografije na Instagramu. Ima i onih koji su se zapitali šta li je Škorićeva radila na licu kako bi očuvala mladolikost.

Mira voli da se oblači mladalački, što je pokazala i ovog puta. Na fotografijama koje je objavila na Instagramu mnogi nisu mogli a da ne primete da se Mira ponovo oblači kao devedesetih godina prošlog veka. Garderoba koju je ponela je to dodatno dočarala. 

Pevačica je obukla kožni komplet. Crne, kože pantalone sa prorezima na butinama ukolopila je sa providnom bluzom ispod koje se vidi crni grudnjak. Preko toga ponela je neku vrstu minijaturnog crnog kožnog prsluka, koji je više bio ukrasni detalj, budući da grudi nije ni pokrivao. Izgled je upotpunila neobičnom crnom ogrlicom koja je padala duž dekoltea dodatno ističući njeno bujno porsje. Na rukama je imala masivne narukvice u boji srebra.

Iako fotografija nije obuhvatila i obuću, nazire se da je uz ovu kombinaciju Mira ponela i duge kožne čizme do kolena. Frizura je takođe bila specifična. Naime, Mira je vezala kosu u pletenicu koja joj je padala preko ramena. Šminka je bila u zemljanim nijansama sa posebno istaknutim očima. 

- Loša procena - kratko je napisala Škorićeva u opisu objave, aludirajući na svoju pesmu iz 2005. godine. 

 

U haštagu pored fotografija koje su objavljene na Instagramu navedeno je da je modni kreator Bata Spasojević odgovaran za ovu kreaciju koju je Mira samouvereno ponela, dok je šminkerka Olja Beočanin zadužena za to što je Mira zasijala u pravom svetlu.

Pojedinima, pak, nije mogla da se otme misao da je Mira u ovom izdanju i sa ovom frizurom pokušala da dočara Anđelinu Džoli u ulozi avanturistkinje Lare Koft. Slučajnost ili nešto više, ostaje da se vidi.

Šta o njenom izgledu misle njeni fanovi nije poznato, jer je pevačica potpuno neočekivano isključila mogućnost ostavljanja komentara. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)