Zanimljivosti

NAKON RAZVODA NE MOGU NI NA ISTOM KONTINENTU DA BUDU ZAJEDNO: Velika ljubav Ivane Španović i Marka Vulete završila se burnije nego što se mislilo (FOTO+VIDEO)

Naša najpoznatija atletičarka se posle bračnog brodoloma posvetila novim hobijima, odmaranju, ali i aktivnim pripremama za Olimpijske igre.

27.01.2024 17:30

NAKON RAZVODA NE MOGU NI NA ISTOM KONTINENTU DA BUDU ZAJEDNO: Velika ljubav Ivane Španović i Marka Vulete završila se burnije nego što se mislilo (FOTO+VIDEO)
instagram/ivanaspanovic

Ivana Španović, jedna od najuspešnijih srpskih atletičarki, nedavno je šokirala javnost vešću da se razvela od fitnes instruktora Marka Vulete posle nešto više od dve godine braka. Ova vest je izazvala veliku pažnju medija i javnosti, budući da se tako nešto nije očekivalo od ovog para. Njeni verni fanovi i kolege su joj odmah pružili podršku putem društvenih mreža, ističući koliko je sada važno da se posveti sebi. Ivana je izrazila zahvalnost i istakla da će se fokusirati na dalju sportsku karijeru i lični razvoj.

Razvod je bio težak period za nju, ali je odlučila da okrene novi list i usredsredi se na nove ciljeve i izazove. Ivana je tako posvetila veliku pažnju treninzima i pripremama za predstojeće takmičarske sezone. Njena predanost i upornost su joj pomogle da se vrati u vrhunsku formu, a rezultati toga su već postali vidljivi.

Ivana je, pored atletike, počela da istražuje nove interese i hobije. Pohađala je različite radionice i kurseve kako bi proširila znanje i veštine van atletske arene. Ovo joj je omogućilo da otkrije nove strane svoje ličnosti i da se oseća ispunjenije van sportskih terena. Ona je takođe posvetila vreme volonterskim aktivnostima i radu sa mladima. Njen uticaj i iskustvo su postali inspiracija mnogima, a ona je sa radošću prenosila svoje znanje i motivisala druge da slede svoje snove i ciljeve.

 

Španovićeva je ipak nedavno ponovo bila podvrgnuta testiranju od strane anti-doping agencije i to dva puta u jednoj nedelji, što je izazvalo veliku pažnju javnosti, dok je iznenadilo i nju samu. Ona je na svom Instagram profilu, podelila fotografiju sa uzorcima koje je dala za testiranje.

Ovo nije prvi put da je Ivana bila u centru pažnje zbog doping testova. Ona je 20. decembra 2023. godine imala objavu na društvenim mrežama na kojoj se nalazi doping test, koji je morala da preda u 5.30 časova.

Instagram-ivanaspanovic

Ivana Španović testirana već 2. put u toku jedne nedelje

Ivana se priprema za Olimpijske igre ove godine, a upravo je to takmičenje na kom nema zlatnu medalju, ali je istakla da bi volela da se oprosti od profesionalnog sporta na najvećoj mogućoj pozornici - osvajanjem zlatne medalje. S obzirom na njen dosadašnji uspeh i posvećenost, ovo bi svakako bio spektakularan i emotivan završetak njene sjajne sportske karijere.

Atletičarka je nedavno podelila fotografiju sa mamom, a niko nije mogao a da ne primeti da je njihova sličnost očigledna. Čak je i ona sama uz priču na Instagramu napisala: “Izgleda da ličimo”.

Instagram-ivanaspanovic

Ivana Španović vreme najčešće provodi sa mamom

Ivana poslednjih dana boravi u Južnoj Africi odakle objavljuje fotografije na društvenim mrežama gde se vidi da se potpuno opustila i prepustila pronalaženju mir pred nove sportske izazove. Njen bivši suprug Marko Vuleta je pak otišao u Singapur odakle uživa u blještavilu ove luksuzne destinacije. Izgleda da bivši supružnici više ne mogu ni na istom kontinentu da budu, te da je njihov ljubavni krah bio i burniji nego što se činilo.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)