Zanimljivosti

U SRBIJI MINUS A JELISAVETA ORAŠANIN U MINIJATURNOM KUPAĆEM KOSTIMU: Glumica pokazala zanosno telo na luksuznoj destinaciji! (FOTO)

Ona se sa porodicom odmara i uživa na plaži.

22.01.2024 18:00

U SRBIJI MINUS A JELISAVETA ORAŠANIN U MINIJATURNOM KUPAĆEM KOSTIMU: Glumica pokazala zanosno telo na luksuznoj destinaciji! (FOTO)
ATA images

Jelisaveta Orašanin (35) glumica i supruga košarkaša Miloša Teodosića, važi za jednu od najzgodnijih žena na javnoj sceni. Ona je odlično građena, a zanosno telo održava redovnim vežbanjem koje nije narušeno ni nakon rođenja dvoje dece, ćerke Petre (5) i sina Bogdana (3). Mnogi čak smatraju da sada zapravo izgleda još bolje nego ranije.

Zgodna mama odlučila je da sumorne zimske dane i temperaturu u minusu u Srbiji zameni tropskim uživanjem u toplom moru. Naime, njen suprug je imao manju sportsku povredu, koja nije ozbiljna, ali zahteva odsustvo sa terena, a pa je bračni par odlučio je da slobodno vreme provede sa mališanima. Prvo su nekoliko dana bili na planini, a zatim na luksuznoj destinaciji tačnije otputovali su na Maldive. 

 

 

Jelisaveti je na ovom rajskom ostrvu dobrodošlicu poželela nekadašnja najpoznatija srpska misica, Sanja Papić, koja tamo živi i radi u turističkoj agenciji Maldiva. “Dobrodošla nazad u raj”, poručila joj je Papićeva na Instagramu. Ono što je mnogima privuklo pažnju je Jelisavetino telo u minijaturnom bikiniju.

Fotografijama koje objavila sa ove egzotične destinacije Orašaninova je samo potvrdila „titulu" najzgodnije dame srpske javne scene. Jelisaveta je objavila fotografiju u narandžastom bikiniju dok joj je sin Bogdan bio u krilima, a niko nije mogao da odvoji pogled od njenog izvajanog tela, posebno stomaka. Više je nego očigledno da Jelisaveta redovno vežba, budući da su njeni trbušnjaci bili i te kako primetni.

instagram-jagodenamagli

Jelisaveta Orašanin na Maldivima

Ona je inače ranije pokazala koliko se muči i koliko truda ulaže da bi izgledala onako kako izgleda.

- Kažu mi ljudi: "Lako je tebi, ne moraš da treniraš, ti si ceo život takva", a ovo sam zapravo ja tokom celog života - napisala je svojevremeno Jelisaveta. 

instagram-jagodenamagli

Jelisaveta Orašanin na Maldivima

Fotografije su u danu dobile blizu 10.000 sviđanja na Instagramu, a usledila je salva pohvala za izgled i to od mnogih njenih kolega.

- Opa prešla si sa 6 pack na 12 pack - napisala joj je glumica Aleksandra Tomić, supruga glumca Andrije Miloševića.

- Normalno, idemo ka 14 - odgovorila joj je duhovito Jelisaveta.

- Ladno i dalje postoji moćni rendžer - poručila joj je pevačica Edita Aradinović.

- Uživajte, a takve trbušnjake ima još samo Španovićka.

- Pa ženo, nerealna si!

- Bravo za stomak!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)