Zanimljivosti

ZA VOJINOM ĆETKOVIĆEM ŽENE LUDE, A KADA VIDITE NJEGOVOG BRATA ZANEMEĆETE: Ovaj markantni frajer godinama se skriva od javnosti (FOTO)

Bojan Ćetković voli glumu, ali iza scene.

28.02.2024 18:03

ZA VOJINOM ĆETKOVIĆEM ŽENE LUDE, A KADA VIDITE NJEGOVOG BRATA ZANEMEĆETE: Ovaj markantni frajer godinama se skriva od javnosti (FOTO)
foto:Vladimir Lukic

Glumac Vojin Ćetković (52) poslednjih godina jedan je od domaćih najpopularnijih glumaca, a dame bi rekle i najlepših. Karijeru je započeo u Kruševačkom pozorištu, a nakon što je upisao FDU postao je član Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Uloga golmana Branda u seriji "Porodično blago" ga je vinula u zvezde i od tada njegova karijera ide uzlaznom putanjom.

Markantnim izgledom oduvek je privlačio pažnju dama, ali njegovo srce privukla je samo jedna. Reč je o koleginici Slobodi Mićalović sa kojom je u braku od 2008. godine. Upoznali su se šest godina ranije na snimanju filma "Zona Zamfirova", ali ljubav se kasnije rasplamsala među njima.

TANJUG / ZORAN ZESTIC

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković u braku su od 2008. godine

Vojin i Sloboda godinama su skrivali privatnost, koliko god su mogli. Kada su bili na početku veze bilo im je veoma bitno da sačuvaju intimu. Glumac je inače i poznat po tome što malo govori o temama koje nisu u vezi sa poslom kojim se bavi. Tako je javnost bila veoma iznenađena kada je na društvenim mrežama podelio fotografije svog brata Bojana za koga je veoma vezan.

 

 

Bojan Ćetković, rođeni brat našeg proslavljenog glumca, živi u Kruševcu, obožava glumu i pozorište. On nije krenuo  stopama starijeg brata Vojina, ali je deo glumačke profesije. Makar iza scene. On radi u Kruševačkom pozorištu, ali kao organizator.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)