Zanimljivosti

LUCIJA ŠERBEDŽIJA GA JE ČEKALA 25 GODINA, ON ZAVRŠIO SA SRPSKOM GLUMICOM: Tajna ljubav o kojoj je pričao ceo region (FOTO)

Ćerka Radeta Šerbedžije nakon razvoda nije ponovo stala pred oltar.

28.02.2024 10:51

LUCIJA ŠERBEDŽIJA GA JE ČEKALA 25 GODINA, ON ZAVRŠIO SA SRPSKOM GLUMICOM: Tajna ljubav o kojoj je pričao ceo region (FOTO)
instagram.com/lucijaserbedzija

Lepa hrvatska glumica Lucija Šerbedžija (50) u žižu javnost prvobitno je dospela kao ćerka proslavljenog umetnika Radeta Šerbedžije. Potom je uspela da izgradi svoj put i ime u glumačkom svetu, te glumi u regionalnim projektima. Danas je publika u Srbiji može gledati u seriji "Tajna vinove loze" gde tumači lik Ines Brunjak, a jedna od koleginica na setu joj je i šarmantna srpska glumica Milica Zarić.

Ma koliko se klonila od medijske pompe i trudila se da privatnost krije od očiju javnosti, međutim, to joj nije oduvek polazilo od ruke, posebno jer je deo umetničke porodice.

Javnosti u regionu bio je intrigantnan Lucijin brak sa rediteljem Filipom Gajićem.Upoznali su se još kao deca kada su zajedno bili deo jugoslovenske predstavie KPGT-a "Oslobođenje Skopja". Tada su proveli neko vreme zajedno na turneji. Posle ovog proputovanja putevi su im se razišli da bi se ponovo sreli davne 1997. godine. Međutim, ljubav je ipak planula među Lucijom i Filipom.

Foto: Đorđe Kojadinović

Reditelj Filip Gajić

- Luciju sam ponovo sreo u Radetovoj kući, u Londonu, 1997. godine. Kada je Rade saznao da se zabavljam sa njegovom ćerkom, bio je veoma srećan jer je imao lepo mišljenje o meni. Upoznali smo se još dok smo bili deca. Zajedno smo glumili u kultnoj jugoslovenskoj predstavi KPGT-a "Oslobođenje Skopja", sa kojom smo otputovali na tromesečnu turneju po Americi. Posle su nam se putevi razišli. Lucija je mene verno čekala 25 godina, kao Penelopa Odiseja - rekao je Filip svojevremeno za Blic.

Nakon ovog višegodišnjeg čekanja, Lucija i Filip su se u tajnosti venčali 2006. godine u Istri, a godinu dana kasnije dobili i prvo dete, sina Sergeja a tri godine kasnije i ćerku Anastaziju. Činilo se da proživljavaju pravu bajkovitu ljubav kao one koje gledamo na filmu. Međutim, s vremenom ljubav se ugasila. O krahu braka koji je šokirao region, javno je govorio i reditelj koji je o tome pisao na svom blogu.

 

 

- Lucija i ja smo se rastali pre dve godine i nastavili smo da budemo prijatelji. Tajno smo se venčali u jednom maslinjaku, tako je slučaj hteo, tajno smo se i rastali, kraj istog tog maslinjaka. I početak i kraj smo zalili širinom. U demontaži našega braka učestvovali su mnogi, dugo i uporno. Među njima ima i nevažnih hijena i javnih ličnosti. O tome ću tek pisati kada deca postanu punoletna. Ogoljenih lica i imena, biće deo budućih bajki za odrasle - napisao je Gajić u svom blogu 2014. godine.

Javnost u regionu bila je šokirana ovim infomacijama, posebno jer se mislilo da imaju stabilan brak. Međutim, nedugo nakon razvoda, usledio je novi šok. 

youtube.com/printscreen

Mlada glumica Jana Milosavljević osvojila je Filipovo srce

 

Filip je pronašao novu ljubav. Reč je o mladoj srpskoj glumici Jani Milosavljević koja je od njega mlađa čak 23 godine. Njih dvoje su 2017. godine dobili sina kome su dali ime Joakim.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Cvetko

28.02.2024 19:23

Gospođa poseduje izuzetan šarm i taj šarm maksimalno oplemenjuje njenu lepotu. Radetovi geni, vidi se iz daleka.lemenjuje

Bane

29.02.2024 08:08

Ako je cerka Serbedzije onda je Srpkinja,to sto Rade zivi i radi u Americi ne znaci da vise nije Srbin,tako i njegova cerka