Zanimljivosti

EMINI JAHOVIĆ SKLIZNULA KOŠULJA, ISPOD NJE NIJE IMALA NIŠTA: Svi su zanemeli pred ovim prizorom, kamera sve zabeležila (FOTO+VIDEO)

Senzualna pevačica mami sve više pažnje.

27.02.2024 13:11

EMINI JAHOVIĆ SKLIZNULA KOŠULJA, ISPOD NJE NIJE IMALA NIŠTA: Svi su zanemeli pred ovim prizorom, kamera sve zabeležila (FOTO+VIDEO)
Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Emina Jahović (42) već godinama osvaja publiku kako muzikom, tako i atraktivnim izgledom. Lepa pevačica neretko privatnim fotografijama obraduje fanove kojih na Instagramu broji 626.000. Nedavno je objavila novu numeru “Zidovi”, za koju je snimila i spot, koji nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Samo jedna od fotografija sa snimanja osvanula je nedavno i privukla veliku medijsku pažnju. Primetno je da Jahovićeva i početkom pete decenije izgleda prilično mladoliko. Kovrdžava kosa sa šiškama koju je imala na snimanju, uz minimalnu šminku i devojačku liniju doprinela je tome. 

Pevačica je pozirala u beloj košulji koju je većim delom skinula sa sebe. Kreacija  je bila zvonastih dugih rukava. Jahovićeva nije imala brushalter na sebi, već samo belu košulju koju je pustila da pada, otkrivajući gola ramena, kompletna leđa, čak i deo grudi na koje je pala senka. 

- Ne poznaješ mir dok ti nije udobno u sopstvenoj koži. Najveća prednost je kad ne moraš ništa da dokazuješ - poručila je ona u opisu fotografija na Instagramu.

 

Blizu 4.000 sviđanja je istog trena usledilo, kao i salva pohvala za izgled.

- Toliko lepa i poželjna žena.

- Drago mi je da si dostigla te visine popularnosti, zaslužila si!

- Nema za tebe problema.

- Preemotivna pesma.

- Besprekorna žena.

- Eto, to je boginja.

- Žena bez greške!

 

 

Podsećamo, Emina je bila punih 10 godina bila u braku sa popularnim turskim pevačem Mustafom Sandalom sa kojim je dobila dva sina, Jamana i Javuza. Par se razveo 2018. godine, posle čega su Eminu povezivali sa brojnim muškarcima iz Srbije i Turske, ali ona nijednu romansu nije potvrdila. Njen bivši surug Mustafa oženio se prošle godine sa dve decenije mlađom Melis Sutšurup

BONUS VIDEO:

Komentari (0)