Zanimljivosti

SOFIJA MILOŠEVIĆ POKAZALA VIŠE NEGO IKADA NA NEDELJI MODE U MILANU: Dekolte na izvol'te i poza koja otkriva sve! (FOTO+VIDEO)

Bivša manekenka mamila je sve poglede u italijanskoj prestonici mode.

26.02.2024 21:30

SOFIJA MILOŠEVIĆ POKAZALA VIŠE NEGO IKADA NA NEDELJI MODE U MILANU: Dekolte na izvol'te i poza koja otkriva sve! (FOTO+VIDEO)
ATA Images

Manekenka i životna saputnica fudbalera Luke JovićaSofija Milošević (32), poznata je po istančanom i prefinjenom načinu oblačenja. Ona je telo u odličnoj formi zadržala i posle dve trudnoće koje su se desile u kraćem vremenskom periodu. Njena visina od čak 181 cm, duga plava kosa i svetle oči su je u samom startu izdvojile iz mase manekenki.

Sofija je pre nekoliko godina lansirala svoj modni brend ekskluzivnih haljina, a čini se da je u međuvremu njen dizajn uznapredovao. Takođe je u trenutku pomame oko filma "Barbi" i sama bila deo projekta. Izgleda da je Barbi izgled i dalje aktuelan, pa je tako Miloševićeva nedavno ponela eksluzivnu haljinu koju je kreirala Donatela Versaće, a koja je bila u popularnoj barbi-roze boji.

 

 

Nimalo nije slučajno što se Miloševićeva opredelila za ovu kreaciju. Naime, ona se uputila na Nedeljnu mode u Milanu, a samo jedna od revija koje je posetila bila je upravo Versaćijeva. Manekenka izgleda da obožava ovaj brend, pa je tako uslikala gomilu novih haljina, torbi i cipela koje planira da nosi nastupajućeg proleća. 

Haljina koju tom prilikom ponela izazvala je veliku pažnju medija. Kreacija je jedva prekrivala Sofijino bujno porsje, a samo najpoznatiji modeli, kakva je Sofija, uspevaju da ovakve toalete iznesu na pravi način. Cela leđa bila su otvorena, dok je tkaninu u predelu struka pridržavalo nekoliko dekorativnih kopči u boji zlata, ispod kojih je sledio ogroman šlic. Svakim korakom znatiželjno oko paparaca moglo je da usnimi sve manekenkine atribute.

- Spremanje za modne revije je moj omiljeni hobi - iskreno je priznala Miloševićeva, dok je pozirala u Milanu.

 

 

Usledila je salva pohvala na Instagramu, a manekenka je fanovima kojih broji čak 590.000 zahvalila na podršci.

- Hvala vam na ljubavi, vidim vas sve - napisala je ona, čime je potvrdila da gleda sve komentare i lajkuje ili odgovara na pojedine.

Fotografija koja je izazavla najveću pomamu i dobila čak 14.000 sviđanja u danu je ona na kojoj Sofija pozira sedeći pred početak revije. Dubok šlic otkrio je njene vitke noge, a mnogi znatiželjnici su nagađali da li zgodna manekenka donji veš ispod Versaće kreacije. 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)