Zanimljivosti

MARIJA VELJKOVIĆ PROGOVORILA O EMOCIJAMA: Zbog ove objave usledile su brojne reakcije, oglasila se čak i Danica Maksimović (FOTO)

Voditeljka mami pažnju gde god da se pojavi, dok uživa u svom poslu.

24.02.2024 18:11

MARIJA VELJKOVIĆ PROGOVORILA O EMOCIJAMA: Zbog ove objave usledile su brojne reakcije, oglasila se čak i Danica Maksimović (FOTO)
Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Marija Veljković (43) ne prestaje da privlači pažnju, a detalje posla i prvatnog života često deli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Među njenim objavama uvek ima i brojnih saveta, a budući da je mama čak troje dece, najviše je onih iz sfere roditeljstva. Ljubav sa glumcem Rastkom Jaknovićem uveliko cveta, pa Veljkovićeva često ne skida osmeh sa lica.

Ona ume da zablista poput holivudske zvezde na crvenom tepihu i mnogim glamuroznim dešavanjima, dok se ne libi i da se u toplini doma usnimi sa decom bez trunke šminke. Mnogi smatraju da je upravo ona zaslužna što je emisija Javnog servisa “Novi početak” toliko gledana. Marija voli da objavljuje fotografije sa snimanja, a jasno je i koliko uživa u njima, poslednja objava je bila upravo takva.

U susret prvim sunčanim danima i ona se opredelila za haljinu u kivi-zelenoj boji koja je bila uska i isticala sve njene atribute. Budući da je tokom snimanja na često nepristupačnim terenima, uparila ju je uz bele patike, dok je oko struka ponela srebrnu torbicu. Ostala je dosledna plavoj kosi na paž, dok je imala i velike naočare za sunce. 

Fotografija je dodatno ulepšana divnom prirodom na koju Marija i njena ekipa na snimanjima nailaze, a reakcija njenih vernih fanova kojih na Instagramu broji 65.000 nije izostala.

- Emocije i ljudskost su univerzalni jezik. Pogledajte novu epizodu emisije "Novi početak" - poručila je Veljkovićeva.

Komentari su se ređali munjevitom brzinom, a prva joj je poslala gomilu srca glumica Danica Maksimović.

- Preemotivna emisija, a Maro, ti si divna!

- Takvoj lepotici sve pristaje.

- Žena sa stilom.

- Prelepa, kao i uvek.

- Divna fotografija!

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

mikele.architect

24.02.2024 21:10

I ja sam se rasplakao kada sam samo predosetio Marijine suze.Kakva je to žena,kaskader,neustrašiva,jaka,a ujedno i krhka,nežna,puno ljubavi,majka,supruga,partnerka...Neverovatan spoj!

Kakav ste vi portal

25.02.2024 10:58

Kada ne objavljujete komentare! Ukinite opciju "komentari" jer je neproduktivna.Nemogu komentari i ne trebaju da budu svi afirmativni prema osobi,događaju koji objavljujete.Komentari služe da se stanje u društvu,ponašanje pojedinaca popravi,bude bolje.O Mariji ste pisali o njenom životu,aferi sa kaskaderom koji je njen tovar koji će nositi sa sobom,koji će je pratiti do kraja života.