Zanimljivosti

RAZUZDANA PEVAČICA POKAZALA DOJKE PRED KONCERT: Stala sa vređanjem Srba, ali sa skidanjem ne (FOTO)

Nije se libila da pokaže malo više.

03.07.2024 13:37

RAZUZDANA PEVAČICA POKAZALA DOJKE PRED KONCERT: Stala sa vređanjem Srba, ali sa skidanjem ne (FOTO)
Mattpapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Rita Sahatčiju Ora je britanska pevačica, tekstopisac, televizijska ličnost i glumica. Postala je istaknuta 2012. na singlu DJ Fresha, "Hot Right Now", koji je dostigao prvo mesto na UK Singles Chart. Imala je najviše singlova broj jedan na UK Singles Chart 2012, a tri pesme su bile broj jedan.

Rođena je u Prištini, a potom je 2015. imenovana za počasnog ambasadora Kosova. Njen drugi studijski album "Phoenik" (2018) imao je takođe uspešne pesme koje su se svideli publici. Ona je prvi britanski solo izvođač koji ima 13 najboljih pesama u Ujedinjenom Kraljevstvu. Bila je i sudija u TV emisijama gde se ocenjuju talenti.

Ovoga puta, pevačica je uhvaćena na koncertu Girls Aloud u O2 Shepherd's Bush Empire u Londonu. Rita Ora je odahnula u prozirnoj haljini bez grudnjaka, dok je na ulicama Londona na putu ka koncertu pokazivala grudi u providnoj haljini. Očigledno, ona nije marila za poglede prisutnih, već je nosila ono što želi, čak iako to uključuje gole grudi u javnosti. Ona je pozirala nasmejana i vesela, te možemo zaključiti da je raspoloženje bilo na vrhuncu pred koncert.

Mattpapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Rita Ora pokazala gole grudi

Ipak, komentatori su i ovog puta bili oštri prema njoj. Prozivali su je da joj grudi vise i da joj ovakvo izdanje ne priliči. Iako biste pomislili da fanovi vole da vide provokativna izdanja, očigledno da kada je u pitanju pevačica to nije poželjno.

Da podsetimo, ona je češće u medijima otkad je vređala Srbiju na sve načine, a već godinama nema hit. Takođe, bila je u centru pažnje kada se pročulo da je u vezi sa Robom Kardašijanom, naručito nakon što se saznalo s kim ga je sve varala.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)