Telo

NATAŠA BEKVALAC U PROVIDNOJ HALJINI SKOČILA U BAZEN: Jasno se vidi isklesano telo, i mokra je glamurozna (VIDEO)

Pevačica će za dobru sliku uraditi sve.

28.06.2024 21:01

NATAŠA BEKVALAC U PROVIDNOJ HALJINI SKOČILA U BAZEN: Jasno se vidi isklesano telo, i mokra je glamurozna (VIDEO)
Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Nataša Bekvalac se ne libi da uradi sve što je u njenoj moći kada treba da snimi spot ili se pak slika. Ona je poznata kao profesionalac u svom poslu i za dobar utisak uradiće sve. Zna se da barbika iz Novog Sada kako je mnogi zovu ima salaš koji se nalazi u Čenelu, a sada je iskoristila taj prostor da je slika jedan od najboljih fotografa na našim prostorima.

Ipak, samo slikanje imalo je neočekivan obrt jer je pevačica morala da uđe u bazen, a potom i da skoči u isti. U providnoj leoprad haljini ispod koje se nazirao bikini, Nataša je ulazila u bazen dok su se čuli zanimljivi komentari njene sestre Kristine Bekvalac koja je dizajner i stilista.

Na kraju snimka, Nataša je završila u bazenu, a s obzirom na to da joj fotografisanje nije uspevalo iz prve, morala je više puta da skače u bazen. Čak iako je bila mokra izgledala je glamurozno.

Da podsetimo, Nataša Bekvalac počela je da se bavi muzikom 1989. godine kada je prvi put nastupila sa  grupom Regina. Tada je imala samo devet godina. Prvi album koji se i dan danas sluša snimila je 2001. godine, a potom tri godine kasnije objavljuje i drugi album. U periodima kada je gradila karijeru, tačnije 2006. godine udala se za Danila Ikodinovića sa kojim ima ćerku Hanu. Par se razišao 2011. godine, tačno pet godina kasnije.

Četiri godine od razvoda ona se udala drugi put za rukometaša Ljubomira Ljubu Jovanovića, a razvela se dve godine kasnije. Treći brak joj je bio sa Lukom Lazukićem kome je 2018. godine rodila ćerku Katju, a iste godine je podnela zahtev za razvod braka jer ju je pretukao kako je tada tvrdila.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)