Zanimljivosti

DŽEJLA OPČINILA HALJINOM, A ONDA SE POJAVIO ON: Strastan zagrljaj i poruka "Ko je bude oženio..." (FOTO/VIDEO)

Pevačica Džejla Ramović pojavila se na koncertu Milice Pavlović, a onda joj je prišao momak.

21.06.2024 14:40

DŽEJLA OPČINILA HALJINOM, A ONDA SE POJAVIO ON: Strastan zagrljaj i poruka "Ko je bude oženio..." (FOTO/VIDEO)
instagram/printscreen/dzejlaramovic

Pevačica Džejla Ramović važi za jednu od najkulturnijih javnih ličnosti. Mnogi je "ocenjuju" kao smernu, vaspitanu i veselu, a ona to svojim gostovanjima u emisijama kao i brojnim intervjuima, ali i nastupima to svakodnevno dokazuje. Pevačica često privuče pažnju stajlingom koji se danas, kada je odrasla, znatno razlikuje od njenih početaka. Na samom početku karijere Džejla Ramović je bila devojčica koja nije toliko pažnje posvećivala modnim kombinacijama.

Danas, ona ima oformljen stil, a u  tome joj pomaže njen tim poput frizera, šminkera...Džejla Ramović pojavila se na koncertu pevačice Milice Pavlović u Novom Sadu. Za ovu priliku izabrala je opuštenu belu cvetnu haljinu. Nakon što je pozdravila prisutne, uputila se u halu i nastavila da uživa u večeri.

Ono što je mnogima zapalo za oko, a što je i osvanulo na društvenoj mreži TikTok je da se pevačica obradovala jednom momku. Vidi se kako je on čeka, a onda kada ga je primetila, nije mogla, a da ga ne zagrli. Možda neki misle da je to Džejlin dečko, ali ako je suditi prema ovom videu u pitanju je njen prijatelj i frizer Stefan Milanov.  On je taj momenat podelio javno, a u opisu videa je objasnio da se nisu videli dve godine zbog čega su se jedno drugom jako obradovali.

Nakon videa koji je frizer objavio nizali su se lepi komentari za pevačicu.

- Ko bude oženio ovu devojku, to ce mu biti najveći uspeh u životu, i samo neka dobro pazi i brine se o ovom blagu.

- Divnoća jedna.

- Koliko je slatka - komentarisali su ljudi koji je podržavaju.

@stefanmilanovofficial Kako su to lepo usnimili novinari❤️ Dusaa mojaa nismoo se videli sigurno dve godine❤️ Nova pesma 🎶🎶💖 #stefanmilanov1 #fyp #dzejlaramovic @Džejla ♬ original sound - Džejla

BONUS VIDEO:

Komentari (0)