Roditeljstvo

SVI SU GLEDALI U MLADINU MAJKU I NJEN DEKOLTE: "Da je moja mama ovo uradila vratila bih je kući" (VIDEO)

Snimak je pregledan 1,7 miliona puta i izazvao je polemiku na mrežama.

13.06.2024 21:02

SVI SU GLEDALI U MLADINU MAJKU I NJEN DEKOLTE: "Da je moja mama ovo uradila vratila bih je kući" (VIDEO)
Printscreen/Tik Tok/capturedbychloecoc

Venčanje je prilika kada svi žele da zablistaju, ali nekad čak mladina majka pretera. Na društvenim mrežama pojavio na kome majka neveste izgleda potpuno neverovatno u dugoj zelenoj haljini. Prema rečima Amande Dejvid njena majka Lora želela je da izgleda lepo na njenom venčanju, ali niko nije očekivao da će zaseniti i samu mladu.

Očaravajuća haljina

Lora je nosila svetlo zelenu haljinu do zemlje sa cvetnim uzorkom. Leđa su bila potpuno gola, a napred je imala dubok dekolte iz kog su kipele njene bujne grudi, a oko struka je imala veliku mašnu. Haljina je bila duboko dekoltirana, ali je Lora smatrala da je previše smela za venčanje u crkvi, pa je malo prepravila i dodala široke bretele. 

Iako je njena haljina podigla veliku prašinu na mrežema, a snimak je pregledan 1,7 miliona puta izgleda da zavodljivi izgled majke nije smetao njenoj ćerki koja se udavala.

 

 

- Moja mama je izgledala apsolutno zapanjujuće. Bio je to njen dan koliko i moj. Zajedno smo kupile tu njenu haljinu i sviđa mi se kako je nosila - rekla je nevesta.

Ona tvrdi da joj nije smetalo što su sve oči bile uprte u njenu mamu. 

Međutim, Lorina haljina je izazvala brojne negativne komentare na mrežama.

- Zašto, za Boga miloga, ti treba da budeš u centru pažnje, a ne tvoja ćerka koja se udaje.

- Vau! Zar nije mogla da dozvoliti da njena ćerka bude glavna zvezda tog dana, ipak je to njeno venčanje. Da je moja majka došla u takvoj haljini na moju svadbu odmah bih je vratila kući da se presvuče. 

- Haljina je zaista prelepa, ali nije za ćerkino venčanje. Ništa gore nego kad matora žena pokušava da zaseni svoju mladu i lepu ćerku. Ti si joj majka, a ne sestra - bili su samo neki od oštrih komentara na ovaj post.

Lora je bila neprijatno iznenađena ovakvim porukama i poručuje da joj nije bila namera da ukrade pažnju svojoj ćerki na dan venčanja.

- Nikada ne bih učinila ništa da povredim svoju ćerku. I ja sam kao i sve majke samo želela da izgledam najbolje moguće na venčanju svoje ćerke. Nisam ni sanjala da će moja haljina izazvati toliko komentara i debatu na mrežama. Ja sam poslednja osoba za koju biste očekivali da će postati viralna. Ja čak i ne objavljujem fotografije na mrežama - poručila je Lora, a piše Independent.
 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)