Telo

OVA HALJINA ZA SVADBU IMA IZREZ NA STOMAKU KOJI PROVOCIRA: Došla je na venčanje najbolje drugarice, ali svi su buljili samo u nju! (FOTO)

Mnogi su smatrali da je bila neprikladno obučena.

06.05.2024 12:53

OVA HALJINA ZA SVADBU IMA IZREZ NA STOMAKU KOJI PROVOCIRA: Došla je na venčanje najbolje drugarice, ali svi su buljili samo u nju! (FOTO)
Printscreen/Instagram/isabellemathersx

Isabela Maters je australijska influnserka i model koja ima armiju fanova na društvenim mrežama. Ona se pojavila u izazovnoj haljini na venčanju najbolje prijateljice i bacila u zasenak i samu mladu.

Svi su buljili u lepoticu koja je nosila nežno žutu dugačku haljinu dubokog dekoltea i sa ogromnim izrezom u obliku dijamanta u predelu stomaka.

Kao da to nije bilo dovoljno, haljina je imala i šlic sa prednje strane koji je dosezao do pOlovine butina. Haljina je bila od tankog, providnog materijala pa se ispod njen nazirao i crni donji veš koji je Izabela nosila.

Od osuda do pohvala

Kako piše britanski The Sun, haljina je jedva pokrivala kritična mesta, ali Isabela nije mnogo marila što svi gledaju u nju umesto u mladnce.

Ona je snimak sa svadbe drugarice u izazovnoj haljini postavila na Instagram i za samo 24 sata je postao viralan.

Njenih dva miliona pratilaca različito su komentarisali njenu objavu, a mnogi su primetili da ovakva toaleta nije prikladna za venčanje.

- Haljina sa izrezom za svadbu najbolje drugarice? Čini mi se da je malo previše i da nije prikladno.

- Ne želim da budem zla, ali to uopšte nije haljina za venčanje.

- Providna haljina sa tolikim izrezima je tako neprikladna. Više je za plažu. Plus crni donji veš ispod nje tera me da gledam.

- Ovo je haljina "želim da nadmašim i zasenim mladu" – bili su samo neki od komentara na njen post.

Isabela nije mogla da izdrži, pa im je odbrusila.

- Nevesta je moja najbolja prijateljica...‚Ne mislite valjda da s njom razgovaram o svakoj haljini koju ću obući – poručila je ona.

Međutim, bilo je i onih koji su smatrali da je bila savršena i da ne treba da obraća pažnju na negativne komentare i prozivke.

- Ja mislim da su bukvalno svi toliko uznemireni zbog toga koliko si savršena.

- Ljudi su tako jadni kad mogu da ostavljaju komentare i da vas osuđuju što nosite haljinu koja ti savršeno stoji.

- Ne razmem čemu drama! Ona je bila tako obučena na venčanju, sve je prošle čemu sad toliko negativnosti.

- Da li je zaista važno u kakvoj haljini je bila na svadbi najbolje drugarice – bili su neki od komentara njenih najvatrenijih obožavalaca koji su branili njen izbor da se obuče kako želi, pa makar to bilo i za venčanje najbolje prijateljice.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)