Brak i veze

GOŠĆA BUJNOG POPRSJA ZASENILA MLADU: Nevesta je poludela kad je videla slike sa svadbe, da li bi ovo i vama zasmetalo? (FOTO)

Komentari su se samo nizali, od osuda do podrške.

04.05.2024 13:42

GOŠĆA BUJNOG POPRSJA ZASENILA MLADU: Nevesta je poludela kad je videla slike sa svadbe, da li bi ovo i vama zasmetalo? (FOTO)
Shutterstock

Venčanje je prilika da nevesta zablista zbog čega nije primereno nositi belu haljinu na svadbama. Prema nepisanom pravilu ne preporučuje se ni crvena toaleta zato što privlači pažnju i poglede gostiju. Međutim, jedna gošća na venčanju nije davala ni pet para za nepisana pravila vezana za oblačenje za svadbe.

 

 

Nevesta u senci

Kako piše britanski San, ona svojom pojavom sve zaseni, pa i samu nevestu. Atraktivna brineta bujnog porsja odabrala je plavu upečatljivu haljinu dubokog dekoltea iz kojeg su kipele njen grudi.

Bez ustručavanja slikala se sa mladom i mladoženjom i uspela je da zaseni čak i samu nevestu pored koje je stala zato što su svi buljili u njene grudi. Mlada je poludela kad je videla fotografije sa sopstvenog venčanja.

Na slici se vidi nevesta u dugoj, beloj venčanici sa ljubičastim cvetom u kosi koji je uskladila sa plavom kravatom svog muža. Ali, pažnju je ukrala žena sa njene leve strane u plavoj, kratkoh čipkanoj haljini i bujnim grudima koje samo što nisu ispale iz dubokog dekoltea.

Slika je objavljena na platformi Redit, a podigla je veliku prašinu.

-Ovo je tako grozno. To je trebao da bude najlepši dan za mladence, a ne da pažnju privlači ova žena.

-Kad jednostavno morate da budete u centru pažnje čak i na tuđem venčanju.

-Ona kao da namerno potusa svoje grudi pod nos nevesti.

-Devojka je očigledno došla na svadbu da i sama nađe muža.

-Zašto tako pričate? Siguran sam da su muškarci na ovoj svadbi uživali u pogledu na grudi ove mlade dame.

-Bićete iznenađeni, ali žene sa velikim grudima se ne naginju ovako kako bi drugi gledali i mislili kako ima lepe grudi. One su tu pa su tu.

-Kako ni za trenutak nije pomislila kako će biti mladi kad vidi ove fotografije sa sopstvenog venčanja – bili su samo neki od komentara na ovaj post.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

MMMMMMMMMMMMMM

05.05.2024 07:25

Ma gde bi smetalo, šta više.......