Ispovesti

OČEKIVAO SE DOLAZAK MLADENACA, A ONDA JE USLEDILO ŠOK OBAVEŠTENJE: Ovakvom potezu mlade i mladoženje se niko nije nadao, ali poklone nisu vratili! (FOTO)

Par je u poslednjem trenutku otputovao na medeni mesec.

14.04.2024 19:20

OČEKIVAO SE DOLAZAK MLADENACA, A ONDA JE USLEDILO ŠOK OBAVEŠTENJE: Ovakvom potezu mlade i mladoženje se niko nije nadao, ali poklone nisu vratili! (FOTO)
Shutterstock

Mladenci bi trebalo da budu u centru pažnje na venčanju, ali je umesto toga odluka jednog para bila da preskoče sopstveno venčanje, što je izazvala šok i nevericu kod gostiju. Jedan od najbližih prijatelja saopštio je prisutnima da su mladenci otišli ​​na medeni mesec, umesto da se pojave na svadbi, ostavivši sve zbunjene i iznenađene.

Dok su svi sa nestrpljenjem očekivali ulazak mlade i ladoženje, prijatelj je prisutnim gostima umesto najave dolaska mladenaca, objasnio da su oni zapravo krenuli na medeni mesec. Onda se u njihovo ime zahvalio svima zbog dolaska i poklona u vidu novca koji su doneli. Potom je poslužen ručak. Nakon što su mladenci odlučili da preskoče venčanje, porodični sukob nije izostao. Mladoženjina razočarana sestra opisala je kako je porodica bila šokirana i posramljena kada je saznala za ovaj neočekivani potez.

Shutterstock

U poslednjem trenutku odustali

- Poslali su fotografa kući, međutim očigledno su se moj brat i njegova žena slikali pre ceremonije i to sa nekoliko ljudi koji su znali da oni preskaču svadbeno veselje. Tu je bilo nekoliko njihovih bliskih prijatelja i mladin otac. Ali niko drugi, uključujući bilo koga iz moje porodice, nije znao za to - objasnila je razočarana mladoženjina sestra, a o tome je pisao Miror.

Razlog za preskakanje venčanja postao je jasan nakon što je otkriveno da su mladoženjin mlađi brat i njegova trudna devojka planirali da „otmu” dan mladencima.

- Tek kasnije sam saznala da je naš mlađi brat saznao da mu je devojka trudna. Oni su planirali na ovoj svadbi da saopšte vesti da će postati roditelji, a ujedno su želeli da se venčaju, budući da bi tu bio matičar, cela porodica i svi zajednički prijatelji. Samo su za to znali naši roditelji. Međutim, izgleda da se mama poverila tetki, pa je vest nekako stigla i do starijeg brata koji organizuje svadbu. Izgleda da se ideja duplog venčanja nije sviđala mom starijem bratu niti budućoj snaji, pa su rešili da celu ceremoniju prepuste mlađem bratu. Međutim on nije želeo da se venča sam i da svi shvate celu priču. Tako da se tog dana niko nije venčao - objasnila je maldoženjina sestra.

shutterstock.com

Brat želeo da iskoristi situaciju i venča se sa svojom trudnom devojkom

Nakon što je ova priča izašla u javnost, reakcije su se brzo proširile društvenim mrežama. Mnogi korisnici podržali su mladence u odluci, dok su neki osudili poteze porodice i mladoženjinog mlađeg brata. Ova neobična situacija izazvala je burne reakcije među ljudima, pokazujući koliko svadbe mogu biti pune neočekivanih obrta.

- Brat koji je želeo da napravi veliku “najavu” na venčanju svog brata i venča se je onaj na koga treba da se svi ljute. Takođe, ne znam zašto su svi toliko ljuti što je par preskočio venčanje. Svi su i dalje dobili besplatnu hranu i alkohol.

- Svako ko je ljut na mladu i mladoženju je lud.

- Treba da krivite vaše roditelje što su se slagali sa mlađim bratom i njegovom devojkom koji su želeli da ukradu dan drugom bratu i snaji. Dan kada su potrošili mnogo novca i mnogo vremena na planiranje. 

- Bravo za njih!

- Njihov je dan, ipak puštaju da gosti jedu i piju, koga briga što nisu tu.

- Par je uradio pravu stvar.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)