Brak i veze

MLADOŽENJA JE KRENUO KA MLADI, A GOSTI SU ŠOKIRANO GLEDALI U NJEGOVE CIPELE: Zbog poruke koju je poslao svi su bili zaprepašćeni! (VIDEO)

Ko kaže da svadbena ceremonija mora uvek da prođe u ozbiljnoj atmosferi?

20.03.2024 15:41

MLADOŽENJA JE KRENUO KA MLADI, A GOSTI SU ŠOKIRANO GLEDALI U NJEGOVE CIPELE: Zbog poruke koju je poslao svi su bili zaprepašćeni! (VIDEO)
Printscreen/https://www.tiktok.com/@grecia.v.carr

Venčanje je svečani čin koji mladenci žele da provedu zajedno sa članovima porodice i prijateljima. Taj važan dan u kom će razmeniti bračne zavete pamti se čitavog života. I mlada i mladoženja žele da se njihovi gosti dobro provedu i zabave, te da im dan kad su prisustvovali svadbi ostane u najlepšoj uspomeni.

shutterstock.com

Želja svih mladenaca je da se gosti dobro provedu na njihovoj svadbi 

Osim mlade za koju se zna da tog dana mora da bude najlepša, i mladoženja se trudi da zablista. Društvenim mrežama kruže snimci mladenaca koji ostavljaju bez daha, a ne na malom broju njih pažnju su ukrale upravo mladoženje zbog neverovatnih stajlinga.

Iako je ceremonija venčanja svečani čin, neke mladoženje se trude da ga pretvore u urnebesnu zabavu. Upravo to je uradio i mladoženja sa snimka koji je osvanuo na mreži TikTok. Iako je bio elegantno stilizovan u lepom odeluna gazištu cipela nosio je zabrinjavajuću poruku. Na đonu jedne cipele je pisalo "pomozite", a na drugom "mi". Šaljivi mladoženja hteo je da zabavi svoje prijatelje i da im poruči da ga "izvuku" iz te situacije u poslednjem trenutku. Video je za kratko vreme dobio veliki broj pregleda, a mreže su se usijale od komentara. Očekivano, nekima je bilo potrebno malo više vremena da shvate kako je posredi humor i da je mladoženja želeo da "začini" svadbu.

 

@grecia.v.carr How my husband showed up to our religious wedding. 😂 would you be mad ? #weddingtiktok #weddingprank #groom #mexico #destinationwedding #prank #helpmeplease #viral #wedding ♬ Oh No - Kreepa

- Da sam na mestu njegove supruge, bila bih ljuta kao ris!

- Volim ovakav humor. Ako dovoljno poznaješ svog partnera, nećeš biti besna jer je šaljiva osoba.

- Ja bih se toliko smejala...

- Ovo je urnebesno! To je njihov dan venčanja, mogu da rade šta god žele!

- Nešto najbolje što sam ikada videla - bili su neki od komentara.

Neki od tiktokera su pitali mladence da li je bilo nekih reakcija gostiju ili porodice, a oni su odgovorili da je scena sa porukama na mladoženjinim cipelama svima bila beskrajno simpatična i da su ga sve vreme snimali. Iako su neki bili zabrinuti zbog poruke na mladoženjinim cipelama, većina se nasmejala njegovoj ideji da gostima na venčanju priredi ovakvu urnebesnu scenu. Složili su se da je mladoženja po prirodi šaljivdžija i da njegovoj supruzi nikada neće biti dosadno pored njega.

- Ja sam ovo uradila za svoje venčanje... Četiri meseca i dva dana kasnije... razvod - zaključila je priču jedna korisnica mreže, otkrivši tako da ovu šaljivu poruku ne šalju samo mladoženje, već i njihove izabranice kako bi nasmejali goste.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)