Brak i veze

MUŠKARCI OTKRILI ZAŠTO SU ŽENE U 30-IM GODINAMA NEPOŽELJNE: Nad ovim razlozima ćete se dobro zamisliti

Mnogi su priznali da ne mogu da nađu "onu pravu", bez obzira na to što su finansijski situirani, poslovno ostvareni, vode računa o izgledu i imaju dobar smisao za humor

13.03.2024 21:16

MUŠKARCI OTKRILI ZAŠTO SU ŽENE U 30-IM GODINAMA NEPOŽELJNE: Nad ovim razlozima ćete se dobro zamisliti
shutterstock.com

Svuda oko nas su muškarci i žene koji se izjašnjavaju kao "singl", iako su u ozbiljnim su godinama. Kako navode, nisu imali priliku da pronađu osobu sa kojom će ostvariti ozbiljnu i kvalitetnu vezu. Neki od njih su odlučili da otkriju zbog čega nisu uspeli da pronađu ženu za brak uprkos tome što su finansijski stabilni, poslovno ostvareni, zgodni i sa dobrim smislom za humor. 

Za goodmenpoject.com jedan muškarac je to obrazložio na sledeći način:

- Žene u dvadesetim su još nezrele i premlade, one u 30-im su iz nekog razloga same, a one u 40-im već su razvedene i imaju uglavnom troje dece.

Za dame koje su zagazile u šestu deceniju rekao je da su prestare za osnivanje porodice.

pexels.com

Žene u 30-im su isključivo okrenute karijeri i obrazovanju

Ipak, najveći fokus je bio na one koje su u 30-im godinama i posebno objašnjenje je dato za njih. Da li su to žene koje nisu ugrabile priliku u 20-im ili iz nekog razloga nisu "materijal za brak", mišljenja među muškarcima su podeljena. Ali, kako je navedeno na portalu goodmenpoject.com, imaju stigmu kad su u pitanju žene iz ove starosne grupe.

Većina odgovora je bilo: "Žene u 30-im imaju prava i kreću se ka svojim ciljevima". Takođe, muškarci su ih ocenjivali kao devojke koje su se "već zabavljale po gradu i unosile tonu emotivnog prtljaga u svaku novu vezu", a bilo je i onih koji smatraju da su žene u tridesetim godinama "očajne i žure da pronađu nekoga na tržištu pre nego što ostare".

Žene mogu biti slobodne u 30-im iz drugih razloga

Stvari poput sticanja obrazovanja i fokusiranja na karijeru mogu da budu rezultat toga što su neke dame u 30-im same, a ne nepoželjne. Žene u ovim godinama ne moraju da jure za gomilom muškaraca ili da pate zbog neke neostvarene veze. Međutim, interesantna činjenica je da ih muškarci i dalje ne smatraju privlačnima, jer ih zbog ulaganja u obrazovanje i izgradnju karijere često ne doživljavaju kao potencijalne partnerke, već im pripisuju tipične muške osobine. 

Shutterstock

Muškarci ističu kako su žene u tridesetim godinama nose traume i "prtljag" iz prethodnih veza

Sa druge strane, žene su mišljenja da mogu biti u trećoj deceniji bez promiskuitetne prošlosti i tone trauma i emocionalnog prtljaga. One su sticale obrazovanje kako bi ispunile neku svoju svrhu u životu, a ne da bi nekome bile šefice. Takođe, one tvrde da su žene u ovim godinama i te kako spremne na kompromise, da budu prilagodljive i odlični partneri.

Pišući za goodmenpoject.com, autorka ističe kako to što su žene same u 30-im ne znači da su promiskuitetne ili da su previše tvrdoglave. Ali, navela je da jeste problem ako je žena tvrdoglava bez razloga i uz to ima nerazumno visoke standarde - bez obzira na to u kojim je godinama.

Karakteristike i kvaliteti koje muškarci mogu smatrati neprivlačnima imaju manje veze sa ženinim godinama, a više sa njenim vrednostima i kvalitetima.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)