Brak i veze

ZBOG OVOG PARA PLAČE CEO INTERNET: Kada vidite šta je ovaj muškarac uradio zbog svoje devojke i vi ćete pustiti suzu (FOTO+VIDEO)

Sve oči u Pragu bile su usmerene u pravcu dvoje zaljubljenih, a razlog je veoma emotivan!

05.03.2024 20:21

ZBOG OVOG PARA PLAČE CEO INTERNET: Kada vidite šta je ovaj muškarac uradio zbog svoje devojke i vi ćete pustiti suzu (FOTO+VIDEO)
instagram-meganews.al

Jedan neobičan ljubavni par privukao je pažnju prolaznika u Pragu netipičnim modnim izborom. Prolaznici su zastajkivali da ih posmatraju, a na društvenim mrežama su počele da se šire snimci ovog neobičnog para. Naime, ništa ne bi bilo neobično u pojavi ovo dvoje mladih ljudu koji su išli ruku pod ruku, kaldrmom po kojoj je Prag poznat, da njihova obuća nije primećena.

Devojka je nosila elegantan duži kaput uz koji je ponela patike u kojima je veoma opušteno hodala. S druge strane njen partner nosio je krem uži sako i crne pantalone, a sva pažnja bila je usmerena na njegovu obuću. On je imao nazuvene crne cipele sa štiklom na kojima je prilično trapavo hodao. Ovaj neobičan spoj elegancije i ležernosti nije prošao neprimećeno, a mnogi su se pitali o čemu se zapravo radi.

Dok su prolaznici zastajkivali da posmatraju ovaj neobičan par, na društvenim mrežama su krenuli komentari da je njihov modni izbor pravi primer ljubavi. Pojedini su se pitali da li je ovo bio možda modni izazov ili jednostavno ljubavna potvrda. Iako cipele nisu imale niti tanku niti visoku petu, očigledno je da su devojci bile neudobne, a njen dečko se ponudio kao pravi kavaljer da zamene obuću, nimalo se ne obazirući na radoznale poglede prolaznika.

Prag je poznat po boemskoj atmosferi i nekonvencionalnom duhu, pa možda i nije iznenađujuće što je upravo ovde viđen ovakav neobičan modni spoj. Grad koji odiše istorijom i kulturom, ali istovremeno je i centar alternativne mode, čini se kao savršeno mesto za izražavanje jedinstvenog stila, međutim, u ovom slučaju ipak je pobedu odnela ljubav nad modom.

Snimak je dobio 390.000 sviđanja na Instagramu, a reakcije nisu izostale.

- Prava ljubav!

- Ovo je pravo značenje izjave “Probaj da se staviš u moje cipele”.

- Ovo je toliko slatko!

- Nikada ne bih tražila od muža da uradi ovo, tako je ponižavajuće.

- Uopšte nije, ovo je pravi dokaz ljubavi.

- Ne mora neko da vam rečima kaže da vas voli, dovoljno je da uradi ovo.

- Pogledajte šta je ova devojka uradila maminom sinu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)