Brak i veze

ZAUSTAVIO JE NA ULICI STARIJI BRAČNI PAR: Savet koji je dobio od njih vredniji je od zlata! (FOTO+VIDEO)

Ovako izgleda prava ljubav!

04.03.2024 20:42

ZAUSTAVIO JE NA ULICI STARIJI BRAČNI PAR: Savet koji je dobio od njih vredniji je od zlata! (FOTO+VIDEO)
Instagram-meetcutesnyc

Ljudi obično ne vole kada ih anketari i novinari presreću na ulici. Naime, budući da ne znaju kakvo pitanje će uslediti, a uglavnom se vode logikom koja polazi od veoma neprijatnih situacija, većina svesno izbegava kamere. Takav je bio slučaj i sa snimanjem bračnog para koji je stajao na pešačkom prelazu. Gospodin i gospođa bili su prilično neraspoloženi za priču, ali onda je usledilo pitanje koje je izmamilo njihove široke osmehe

Anketar ih je upitao da li su oni bračni par, na šta su oni potvrdno, ali i dalje rezervisano. Onda ih je pitao koliko su dugo u braku, a oboje su se prisetili impoznatne cifre od čak 49 godina, te da će sledeće godine slaviti takozvanu zlatnu svadbu. Potom je usledilo pitanje kako su se upoznali i tu su se oboje razgalili. Zaljubljeno gledajući jedno drugo, nisu mogli da sakriju emocije, prisećajući se susreta koji je bio pre pola veka.

- Oboje smo radili u istoj firmi. Sećam se da sam stajala kraj lifta, bila je to ljubav na prvi pogled. Kada mi je prišao, bio je opčinjen mojim osmehom, to mi je kasnije priznao - objasnila je gospođa ozarenog lica.

Muškarac se nadovezao da je voli zato što ga “upotpunjuje” i dodao da uopšte ne bi mogao da zamisli život bez nje. Gospođi su postavili isto pitanje - šta voli kod svog muža.

- Isto što je i on rekao. Ne bih mogla da zamislim da se ujutro probudim i da on nije tu. Mnogi ne znaju šta je tajna braka. To nije zaljubljenost, niti strast, jer to prođe. To čak nije ni ljubav, jer verovali ili ne i ta vrsta ljubavi kao hemije prođe. Ono što čini brak čvrstim je prijateljstvo između dvoje ljudi. Bitno je da imate najboljeg prijatelja u vašem partneru i, naravno, da vam njegov karakter odgovara - objasnila je ova žena.

 

 

Snimak je pregledan milionima puta, a samo na Instagramu bračni par Kristina i Flavio iz Brazila dobili su blizu pet miliona sviđanja.

- Magični su, njihova sreća i hemija se ogledaju u njihovim očima.

- Ali kada je rekao da ne može da zamisli svet bez nje!

- Kristina, svi možemo da se složimo zbog čega se Flavio zaljubio na prvi pogled u vas kod lifta, zapanjujuća ste žena!

- Ali način na koji je on gleda dok ona govori... Nestvarno!

- Toliko divnih emocija...

- Jedna divna ljubavna priča.

- Suze na ivicama njenih očiju, kada on kaže da ga ona dopunjuje...

- Malo je ovakvih ljubavi! - komentarisali su oni koji su pogledali priču o Kristininoj i Flaviovoj ljubavi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)