Brak i veze

DEKA OD ČAK 103 GODINE SE JEDVA KRETAO UZ POMOĆ ŠETALICE: Video je nekog od kog mu je zastao dah, čak je bacio i hodalicu na putu do nje! (FOTO+VIDEO)

Stari par u poodmakloj starosti ponovo zajedno, snimak koji je rasplako mnoge.

10.02.2024 14:20

DEKA OD ČAK 103 GODINE SE JEDVA KRETAO UZ POMOĆ ŠETALICE: Video je nekog od kog mu je zastao dah, čak je bacio i hodalicu na putu do nje! (FOTO+VIDEO)
Instagram-chris_8828

Jedan od najstarijih parova doživeo je dirljiv susret nakon što je žena provela mesec dana u bolnici. Čovek od čak 103 godine, koji je jedva pokretan uz pomoć šetalice, bio je van sebe od sreće i uzbuđenja što je konačno dočekao da vidi svoju dragu. Iako su oboje veoma stari, njihova ljubav je očigledno neprolazna i snažna.

Deka se jedva kreće uz pomoć šetalice, a onda shvata da je njegova supruga posle mesec dana najzad otpuštena iz bolnice. Deka je uz pomoć ukućana uspeo da dođe do dnevne sobe gde baka sedi. Međutim, kada je kročio u sobu i zaista video svoju ženu, sa kojom je bezmalo ceo vek u ljubavi, usledila je salva emocija.

Ovaj čovek je ispustio hodalicu i pokušao da priđe voljenoj ženi iako je vidno i stariji i bolesniji od nje. On je sa svoje 103 godine bio sav u suzama dok je grlio lice voljene žene i ljubio je u čelo. Njegovi unuci, a svakako i praunuci ovekovečili su ovaj emotivan trenutak. Dirljiv snimak ovog susreta mnoge je doveo do suza, a komentari na društvenim mrežama su se nizali. Mnogi su istakli da je ovo primer prave ljubavi koja može da prebrodi sve prepreke i izazove.

Ovaj susret je podsetio mnoge da prava ljubav ne poznaje granice vremena i prostora. Bez obzira na godine i zdravstvene probleme, ovaj par je pokazao da je ljubav snažna i da može da nadjača sve poteškoće. Ovaj dirljiv susret nije samo podstakao emotivne reakcije, već je postao i simbol nade i podrške za mnoge koji se suočavaju sa sličnim izazovima u životima. Mnogi su pronašli inspiraciju u ovoj priči i ohrabrili se da nikada ne gube veru i ljubav, bez obzira na okolnosti.

 

 


Snimak je na Instagramu dobio blizu 2 miliona sviđanja, dok su komentari ređali.

 

- Ovakva ljubav postojala je samo u njihovo vreme.

- Suze mi idu na oči i to zbog ljudi koje uopšte nikada nisam videla niti srela.

- Primer da prava ljubav ipak postoji.

- Redak primer ljubavi, dugovoečnosti i jednog pre svega “zdravog” i normalnog odnosa, nek im Bog da da još požive.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)