Brak i veze

MLADA NIJE MOGLA DA SE OBUZDA USRED VENČANJA: Ono što je priredila mladoženji, nikada joj neće zaboraviti

Naiđu svima takvi momenti, a onda nije znala kako da se sabere.

23.01.2024 19:05

MLADA NIJE MOGLA DA SE OBUZDA USRED VENČANJA: Ono što je priredila mladoženji, nikada joj neće zaboraviti
Printscreen/TikTok/weddingideas8

Lep dan, najlepša haljina i divna atmosfera su sve što mnoge mlade zamišljaju na svom venčanju. Nakon toga ide bajkovito fotografisanje i stvaranje uspomena koje će mladenci pamtiti čitavog života. Iako mnogi misle kako treba biti ozbiljan na svom venčanju, dobro raspoloženje i prirodno ponašanje mladenaca je ono što svi žele da vide i što posebno opušta atmosferu među gostima. Međutim, šta kada se granice pređu?

shutterstock.com

Stvaranje najlepših uspomena sa najbližima za mladence je na venčanju važna stvar

Jedan snimak mladenaca ponovo je postao viralan na društvenim mrežama iako je aktuelan već par godina unazad i prikazuje dvoje zaljubljenih koji su se ponašali potpuno prirodno tokom razmene zaveta. Ipak, za neke bi ovo možda izgledalo preterano, većini je ovaj snimak dao nadu da ne treba da postoji trema kod mladenaca prilikom sklapanja braka pred matičarem, što većina iskusi.

Nakon što je matičar pročitao zavete, a mladoženja ponovio reči za njim, mlada je počela nekontrolisano da se smeje. Iako su mladoženja i matičar bili pribrani i pokušavali su da drže situaciju pod kontrolom, mlada se smejala iz sveg glasa što je njen partner u jednom trenutku prokomentarisao kao situaciju" za koju se plašio čitavog svog života", a što je mladu nateralo na gromoglasniji smeh.

Ovo je naravno kod gostiju dočekano sa osmehom, a mlada je izmamila simpatije kod ljudi na društvenim mrežama, koji su komentarisali kako je pokazala da brak nije nikakav "bauk" i da će mladoženja imati nasmejanu suprugu.

- Sviđa mi se to što su oni pre svega najbolji prijatelji

- Izgubio sam se zbog njenog osmeha na kraju

- Želim nekoga ko se ovako smeje.

- Taj smeh je oterao sav stres i brigu tog dana. Volim da vidim tako nešto.

- Uspomene koje se prave za čitav život.

- Ona je toliko slatka- bili su neki od komentara.

Mnogi su se pitali šta se desilo sa ovim parom i da li su i dalje zajedno, te su izrazili želju da imaju i dece, budući da ovaj viralni snimak kruži društvenim mrežama nekoliko godina. Zarazni smeh ove mlade mnoge je oduševio, a muškarci su rekli kako bi voleli da ožene takvu opuštenu i zabavnu devojku i da je na kraju svega to najbitnije.

Među komentarima je bilo i onih koji su se složili da su mladenci srodne duše i da su se pronašli, rekavši kako je zaljubljeni pogled mladoženje sve rekao i da je matičar sa zadovoljstvom venčao ovaj par videvši da su jedno za drugo.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)