Brak i veze

U TERETANI JOJ JE PRIŠAO MOMAK KOJI JOJ SE SVIĐA: Kad je shvatila da stoji pored nje nastao je haos, a njena reakcija je urnebesna! (VIDEO)

Neki od nas jednostavno ne znaju da sakriju iznenađenje i uzbuđenje kad je neko ko nam se sviđa blizu.

20.01.2024 13:00

U TERETANI JOJ JE PRIŠAO MOMAK KOJI JOJ SE SVIĐA: Kad je shvatila da stoji pored nje nastao je haos, a njena reakcija je urnebesna! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/funny.baby.9

Šta raditi, gde se sakriti? To je prvo pitanje kada vidite svoju simpatiju, momka koji vam se sviđa ili nekog sa kim duže vreme flertujete i ne odmičete od tog stadijuma. Svi znaju kakav je osećaj kada im je u blizini neko ko im se mnogo sviđa, a ako su simpatije obostrane to je prava varnica.

Ipak, teško da će neko odmah preduzeti korak, jer često danima ili nedeljama, a nekada i mesecima, skuplja hrabrost kako bi započeo i najobičniji razgovor sa vama. Iako unapred niko ne zna kako će sve proteći i da li će se pretvoriti u nešto konkretnije i veće, svi su u početku rezervisani ili barem blago naklonjeni.

shutterstock.com

Većinu ljudi koji nam se dopadnu sretnemo tamo gde često boravimo

 

Kojim tempom bežati, zapitala se verovatno i jedna devojka iz teretane čiji je snimak tokom treninga osvanuo na društvenim mrežama. Tako stoji i u opisu ove obave u kojoj se vidi kako momak koji joj se sviđa i koji redovno trenira u istoj teretani prilazi devojci kako bi je pozdravio ili nešto pitao, međutim, njena reakcija je bila nesvakidašnja i nasmejala je sve. 

Devojka je stajala pored sprave, spremajući se za novu sesiju vežbi kad joj je sa bočne strane prišla simpatija. Kad ga je ugledala ona je skočila želeći da pobegne, a momak ju je ispratio osmehom sve vreme, shvativši verovatno o čemu se radi. Da joj nije bilo lako, potvrdili su mnogi korisnici društvene mreže TikTok koji su otkrili da bi na sličan način odreagovali na pojavu osobe za kojom su "odlepili".

 

@funny.baby.9

The End 🤣🤣 #funny #funnyvideos #animals #dog #cat #pet #viarl #foryou #fyp (1911) ♬ original sound - Funnycute.baby 😘

 

- Dobro da nisi preterano reagovala.

- "Najgore što može da kaže je 'ne'".

- Želim da znam šta se sledeće desilo?

- Ne budi sumnjiva...Ne budi sumnjiva...

- Ako se on nakon toga nije zaljubio, on nije taj - bili su neki od komentara.

Mnogi su komentarisali kako je devojka ispala smešna i kako je svojim ponašanjem otkrila da je zaljubjena u njega. Drugi su rekli da je momak po osmehu naslutio šta se dešava i da je verovatno želeo da "ispita teren".

Ipak, većina tiktokera se složila kako treba ostati pribran u takvim situacijama i pre svega ljubazan kako bi ostavili najbolji utisak kod osobe koja nam se dopada.

Bilo je i onih koji su branili devojku i kojima je bilo žao zbog njene reakcije, rekavši kako nije mogla da predvidi šta će se dogoditi i da se samo prirodno ponašala. Nadamo se da će u ovoj priči ljubav pobediti!

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)