Brak i veze

SLOBODAN JE SANDRU ZAPROSIO NA BALIJU: Svi pričaju o reakciji snimatelja koji je zabeležio romantični čin (VIDEO)

Tek kad su pogledali video-zapis, budući mladenci su otkrili šta se događalo nekoliko metara dalje od njih

13.01.2024 14:01

SLOBODAN JE SANDRU ZAPROSIO NA BALIJU: Svi pričaju o reakciji snimatelja koji je zabeležio romantični čin (VIDEO)
Printscreen/https://www.tiktok.com/@sandrasvardmikic

Romantična prosidba je san svake devojke. Još ako se mladić potrudi da ovaj čin izvede na nekom romantičnom putovanju sa devojkom koju vidi kao buduću suprugu, malo je onih koji će uspeti da se ne rasplaču.

Slobodan Aleksić potrudio se da svojoj voljenoj Sandri Svard Mikić priredi prosidbu za pamćenje. Ovo dvoje zaljubljenih, lepih mladih ljudi obrelo se na Baliju u decembru prošle godine, kad je Slobodan odlučio da zaprosi devojku koju voli. U romantičnom ambijentu, na bazenu smeštenom na vrhu planine i ukrašenom cvećem, u prirodi koja oduzima dah, Slobodan je kleknuo, izvadio prsten i svojoj voljenoj postavio jedno od najvažnijih pitanja u životu. Oduševljena ovim romantičnim gestom Sandra je, očekivano, rekla „da“, a ceo događaj zabeležio je lokalni snimatelj i fotograf.

Ono što se, međutim, desilo kad su Sandra i Slobodan gledali snimke i fotografije od 5. decembra 2023, kad je „pala“ prosidba, ostavilo ih je u čudu. Na snimku se čuje raznežena reakcija snimatelja koji nije mogao da obuzda emocije gledajući kako Slobodan prosi Sandru.

- Nisam ništa čula dok me je Slobodan prosio, ali kad smo počeli da gledamo snimke bili smo neizmerno srećni zbog reakcije lokalca sa Balija koji je ovekovečio jedan od najlepših trenutaka u našem životu. Osetila sam da bi tu radost trebalo da podelim sa prijateljima, pa sam podelila snimak na TikToku – rekla je Sandra za „Dejli mejl“.

Prilikom prosidbe Sandru preplavile emocije i krenule su suze radosnice, jer to nije očekivala.

- Bila sam malo pod stresom i čak sam zaboravila na kojoj ruci bi trebalo da nosim prsten – otkrila je Sandra.

Preko snimka je napisala: „Dečko me je zaprosio na Baliju, a naš fotograf se ugušio više od mene“, sugerišući koliko je snimatelj bio uzbuđen zbog načina na koji je Slobodan zaprosio Sandru.

Njih dvoje su zajedno dve i po godine. Kako je Sandra ispričala za „Dejli mejl“, Slobodan joj se prvi javio preko Instagrama.

- Naš prvi izlazak pretvorio se u 24-časovnu avanturu po Stokholmu. Već posle dva-tri sastanka isplanirala sam iznenadnu posetu Španiji tokom njegovog odmora. Nervozno sam doletela u Španiju posle samo četiri sastanka i nekoliko dana kasnije počeli smo da se zabavljamo – ispričala je Sandra.

 

@sandrasvardmikic Hahaha I’m dying everytime - he was AMAZING 😂 #ProposalSurprise #JungleEngagement #BaliLoveStory #EngagementGoals #FunnyProposal #LoveAndLaughter #ViralMoment #EngagementHumor #UbudAdventure #MarryMeLaughs #JoyfulJungleMoment #LaughingLove #EngagementVibes #BaliMagicMoment #CandidProposal #ChokedOnLaughter #EngagementBloopers #HappilyEverLaughter #ViralProposal #EngagementBliss #GigglesAndRings #BalineseLoveStory #UnexpectedJoy #EngagementHumor #LaughterInLove #ViralLove #FunnyFiance #HilariousProposal #EngagementChuckles #BaliBlessings #UnexpectedProposal #BaliProposalDiaries #JungleJoy #EngagementGiggles #CrazyInLoveMoment #BaliMagicMoment #EngagementAntics #LaughterAndLove #BalineseEngagement #ViralProposalMagic #EngagedAndEntertained #UbudProposalLaughs #RingByLaughter #EngagementFunnies #LaughterAndLove #BaliBurstsOfJoy #junglejoyride #UbudLaughterfest #EngagementChuckling #BaliBanter #VowsAndLaughs #ChuckleAndCherish #RingedByLaughs #BaliProposalFun #MirthfulMoments #JungleOfLove #LaughsOfCommitment #BalineseBliss #ChucklesInUbud #EngagementGuffaws #RingAroundLaughter #FunnyForeverAfter #BaliGiggleFiesta #LaughingDownTheAisle #JungleBellsRing #ComedicCommitment #GigglesAndEngagement #BaliJoyfulJourney #ChuckleChaseForRings #JungleGlee #BaliLaughsOfLove #UbudChuckleChronicles #EngagementRoars #FunnyLoveForever #RingOfGiggles #BaliLaughsInLove #UbudGigglesAndGems #EngagementTickle #LaughingThroughLove #RingByUbudLaughter #BaliBurstsOfGlee #EngagementComedy #UbudGigglingHearts #HappilyLaughingEverAfter #BaliJoyfulUnion #EngagementGigglefest ♬ originalljud - Sandra Svärd Mikic

 

Snimak koji je podelila na TikTok profilu ima više od 1,6 miliona pregleda. Mnogi koji su ga pogledali nisu se ustručavali da ostave komentare.

- O, Bože, sviđa mi se ovo.

- Snimatelj je bio glavni junak ove priče.

- Volim Balinežane, tako su romantični i dragi.

- Pustio bih ovo preko zvučnika na svom venčanju – glasili su komentari razneženih pratilaca koji su bili oduševljeni kako samim činom prosidbe, tako i reakcijom snimatelja.

Ali, ako je suditi po jednom komentaru, čini se da je takva reakcija na Baliju uobičajena.

- Imam potpuno isti video prosidbe na Baliju sa konobaricom koja je na isti način reagovala kao i vaš snimatelj – navela je jedna žena, sugerišući da je narod na Baliju posebno romantičan i da ne skriva da pokaže svoje oduševljenje kad vidi zaljubljeni par.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)