Brak i veze

KLEKNUO JE NA ULICI PRED SVIMA I IZVADIO PRSTEN: I dok su se prolaznici okupljali usledio je veleobrt kome se nije nadao! (VIDEO)

Par je bio na romantičnom putovanju u Rimu.

24.12.2023 11:35

KLEKNUO JE NA ULICI PRED SVIMA I IZVADIO PRSTEN: I dok su se prolaznici okupljali usledio je veleobrt kome se nije nadao! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/herclueless

Većina devojaka mašta o romantičnoj prosidbi kao kruni veze i najavi venčanja koje priželjkuju sa svojim partnerom. Poslednjih godina postao trend da muškarci smišljaju najneverovatnije načine kak da zaprose svoju devojku, pa je gotovo postalo pravilo da mora da bude posebno i drugačije. Naravno, snimak prosidbe se postavlja na društvene mreže jer ako nešto niste objavili na internetu kao da se nije ni dogodilo. 

shutterstock.com

Prosidba je nešto što većina devojka u vezi željno iščekuje

Međutim, događa se i da iznenađena devojka ne reaguje na prosidbu onakko kako njen dečko očekuje. jedan takav snimak postao je hit na internetu. Par je bio na odmoru u romantičnom Rimu, pa je momak želeo da iskoristi romantičan trenutak i da je zaprosi.

Šetajuću ulicama Rima on je u jednom trenutku zastao ispred devojke, kleknu pred svima, izvadio kutijucu sa prstenom i zaprosio devojku.

Ona je najpre bila u šoku, a potom je mucajući i uz osmeh pokušala da se izvuče iz neprijatne situacije.

- Nisam ovo očekivala, nisam očekivala! Zbog ovoga smo došli u Rim-  čuje se kako govori ona u snimku.

- Jel' to znači "da"? - sa nadom u glasu je zapitao momak držeći prsten u rukama. 

- Ne, nisam to očekivala- bila je kategorična devojka.

 

Oko njih su se okupili prolaznici i navijali za momka. Međutim, devojka je u jednom trenutku preklopila momku ruku dajući mu na taj način znak da ne želi da se obaveže iako je on i dalje bio na kolenima.  Ova scena je mnoge na mreži razočarala, a momku su Tiktokeri poručili da nastavi dalje i da bude zahvalan jer je shvatio kakvu devojku ima. 

- Mrzim javne prosidbe.

- Ne mogu vam objasniti koliko će se ona kajati zbog ovoga kasnije u životu.

- Ovako se uništava ljubav muškarca.

- Nikada nisam razumeo to "nisam spremna" ili "nisam očekivala"...Zašto si još uvek sa tim muškarcem?

- Najduže "ne" koje sam ikada video - bili su neki od komentara.

U opisu snimka momak je napisao "tišina je tako glasna", a mnogi su ga tešili rekavši kako zaslužuje bolje od ovoga, poručivši mu da se ubuduće ne oslanja na ovakve prosidbe jer su one "čist promašaj". U komentarima je bilo onih koji su branili devojku rekavši kako svako ima pravo da dobije prsten ukoliko nije spreman za brak te su neki objasnili kako je devojka možda još uvek mlada. 

U jednom od videa momak je onima koji misle da je život težak poručio da se sete njega koji je preleteo zemlju da zaprosi i na kraju bude odbijen od svoje devojke pred 1,4 miliona ljudi.

- Pitao si je i dobio odgovor. Prihvati to - zaključila je jedna korisnica mreže.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)