Brak i veze

ŽENE SU ISPRIČALE ZBOG ČEGA SU OSTAVILE PARTNERE: Zbog ovih ponižavajućih iskustava su stavile tačku (FOTO)

Da li biste vi prešle preko ovakvog ponašanja?

23.12.2023 19:15

ŽENE SU ISPRIČALE ZBOG ČEGA SU OSTAVILE PARTNERE: Zbog ovih ponižavajućih iskustava su stavile tačku (FOTO)
shutterstock.com

Nedavno sprovedeno istraživanje koje je sproveo američki Buzzfeed pozvao je svoje ženske čitaoce da podele poslednju slamku koja je dovela do kraja njihovih veza ili brakova. Odgovori su otkrili srceparajuća i ponižavajuća iskustva koja su neke žene trpele. Evo nekoliko njihovih priča:

Nedostatak podrške tokom porođaja

Jedna žena je opisala svoje iskustvo porođaja dok je njen partner više pažnje posvećivao košarkaškoj utakmici na televiziji nego dolasku njihovog deteta. Sutradan, po povratku kući iz bolnice, nije pokazao nikakvu brigu za njenu dobrobit već je jednostavno pitao šta ima za večeru. Nedostatak empatije i podrške označio je kraj njihovog odnosa.

shutterstock.com

Žene otkrile razloge za raskid

Prioritet nad imovinom

Druga žena je podelila kako je njen suprug stavio njihov automobil ispred njenog blagostanja nakon skoro fatalne saobraćajne nesreće. Iako su bili u braku skoro četiri godine, suprug je pokazao više brige za vozilo nego za njenu životnu pretnju.

Sramoćenje zbog izgleda i manipulacija

U uznemirujućem otkriću, jedna žena je otkrila kako ju je njen partner pritiskao da smrša tako što je uslovio slavljeničkim krstarenjem za njen diplomski rad gubitkom kilograma. Ova emocionalna manipulacija i sramoćenje tela doveli su do prekida njihovog odnosa.

Foto: Shutterstock

Prevara i zapostavljanje su neki od ključnih razloga za raskid

Prevara i zlostavljanje životinja

Jedna žena je opisala ljubomoru svog bivšeg dečka i nedostatak poverenja tako što je izmislio priču o povređenoj mački kako bi je sprečio da provodi vreme sa prijateljima. Ovo prevrtljivo ponašanje, zajedno sa sumnjom, na kraju ju je navelo da prekine odnos. Dodatno, druga žena je primetila da se njena mačka plaši ponašanja svog partnera, ukazujući na potencijalno zlostavljanje u njenoj odsutnosti. Ovo otkriće je podstaklo kraj njihovog odnosa, jer je stavila dobrobit svog ljubimca na prvo mesto i strahovala za svoju sopstvenu bezbednost.

Nedostatak podrške tokom problema sa zdravljem


Posebno uznemirujući slučaj uključivao je ženu koja je pre operacije dobila minimalnu podršku od svog partnera, koji je ostao zauzet igrajući igrice na telefonu i ostavio je samu nakon procedure, uprkos medicinskim preporukama za post-anestetičku negu.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)