Brak i veze

OVA ŽENA SAVETUJE KAKO DA VRATITE STRAST U BRAK: Ukoliko promenite samo ove 3 stvari, sve će prštati od varnica (VIDEO)

Ona tvrdi da je sve jednostavnije nego što delujemo, a da praksa dovodi do savršenstva.

13.12.2023 11:05

OVA ŽENA SAVETUJE KAKO DA VRATITE STRAST U BRAK: Ukoliko promenite samo ove 3 stvari, sve će prštati od varnica (VIDEO)
tiktok/@collectivelymarried

Srećan brak je ono čemu teže svi parovi. Nije uvek lako godinama i decenijama održavati bračnu sreću, a porast stope razvoda tome najbolje svedoči. Kako pronaći tajnu ljubavi do kraja života i dalje je pitanje koje muči mnoge parove. 

Jedna dama na TikTok-u otkriva svoj recept za blagostanje u bračnoj zajednici. Ona kaže da su u pitanju samo tri stvari i da ko to ispoštuje može dočekati duboku starost sa svojim partnerom. Ovaj video je postao viralan, broji više od 300 komentara i čak 220.000 pregleda.

pexels.com

Saveti za srećan brak

- Postoje tri stvari koje možete da uradite. Prva je komunikacija. Vaš muškarac mora da zna šta vi tačno želite. Ukoliko ste stidljivi, napišite mu na papiru. Recite mu kako želite da se ponaša, kada želite da bude nežan, kada ne. Objasnite mu na koji način želite da vas dodiruje. Pokažite mu kako da vas dodiruje. Odmah ćete videti benefite ovakve otvorene komunikacije - započela je savetovanje žena koja na TikTok platformi objavljuje pod imenom "collectivelymarried".

 

 

Ona dalje objašnjava kako zna mnogo žena koje su se razvele jer ih supruzi nisu zadovoljili i nisu se osećale zadovoljeno u bračnoj zajednici.

- Druga stvar na koju morate obratiti pažnju jeste higijena i to da uvek budemo čisti. Proverite da li mirišete dobro, da li imate neki atraktivan parfem na sebi. Poslednja i najvažnija stvar je da praksa čini čuda. Što više vremena budete provodili u spavaćoj sobi, tačnije u krevetu, doći ćete brže do zadovoljstva - rekla je ova žena, vidno zadovoljna svojim životom, makar ako je sudeći prema njenom osmehu na licu. 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)