Brak i veze

UDALA SE ZA SVOG OČUHA I SMATRA DA JE TO NJENA NAJBOLJA ŽIVOTNA ODLUKA: "Ovaj čovek je toliko zgodan, nije ni čudo što se majka i ćerka otimaju o njega!" (VIDEO)

Krisi je Tiktokerka koja blagoslovenim periodom života smatra onaj kada je otpočela ljubavnu vezu sa bivšim partnerom svoje mame.

05.12.2023 19:00

UDALA SE ZA SVOG OČUHA I SMATRA DA JE TO NJENA NAJBOLJA ŽIVOTNA ODLUKA: "Ovaj čovek je toliko zgodan, nije ni čudo što se majka i ćerka otimaju o njega!" (VIDEO)
Tiktok-christywho_

Mnogi se slažu da je navodno u ljubavi i ratu sve dozvoljeno. Krisi je Tiktokerka koju prati 118.000 ljudi, a ona je pažnju javnosti privukla činjenicom da se udala za svog očuha i sa njim dobila troje dece. Pojedini njeni snimci pregledani su milionima puta, a i pored činjenice da svakondevno dobija osuđujuće komentare, ona na njih “ne daje ni pet para”. Ističe da nikada u životu nije bila srećnija nego u periodu kada je otpočela vezu sa svojim očuhom.

Krisi je za medije istakla da je ona bila uveliko punoletna u trenutku kada joj je taj muškarac postao očuh i da on nikada nije nju odgajao kao svoju ćerku ili pastorku. Dodala je da njena mama sa njim nema zajedničke dece, pa je iz toga razloga sa Krisine tačke gledišta bilo opravdano da uplovi u vezu sa njim. Takođe je odgovorila da je i dalje u kontaktu sa majkom, što bi trebalo da znači da nisu posvađane.

Krisi i njen nekadašnji očuh sklopili su brak u Las Vegasu, a maloj ceremoniji prisustvovalo je tek nekolicina ljudi. Podrazumeva se da je ovaj muškarac morao pre toga da se razvede od njene mame kako bi oženio Krisi. Mnoge je zbunila činejnica da je muškarac kojim se ova Tiktokerka venčala tek neznatno stariji od nje, pa je pravo pitanje koliko zapravo godina ima njena mama.

Na dan venčanja Krisi je nosila bele farmerice, crnu majicu bez rukava i bele patike, dok je njen partner imao crne farmerice i crnu majicu. Opšti utisak je da su pri poseti Vegasu odlučili da “skoknu i da se venčaju”. Da je ljubav prava dokazali su i trenutkom kada je Krisi prvi put ostala trudna, još na medenom mesecu, a par već ima troje dece. 

- Udaja za mog očuha bila je najbolja odluka koju sam donela u životu - nalazi se na opisu snimka sa venčanja.

S druge strane tu je dirljiva fotografija iz porodilišta gde je Krisi sa novorođenčetom i suprugom, dok u opisu stoje reči:

- Kada shvatite da ste baš vi ta osoba sa kojom je on želeo da gradi porodicu i dobije decu - napisala je Krisi, a o tome je pisao i San.

Najviše je bilo osuđujućih komentara, kao i onih koji saosećaju sa njenom majkom. S druge strane, nije zanemarljiv ni veliki broj komentara dama koje su istakle koliko je Krisin bivši očuh, a sadašnji suprug brutalno zgodan, pa nije ni čudo što se zaljubila u njega, kada joj je po ceo dan bio pred očima.

 

@christywho_ Replying to @julesburrows766 he’s pretty damn fine 😍😍 #husbandwife #bonnieandclyde ♬ another one bites the WAM - veggibeats

 

Snimci su pregledani više od milion puta, a reakcije su bile krajnje podeljene. 

- Najveća moguća karma koja je mogla da snađe tvoju mamu je da joj ćerka preotme muža, uda se za njega i osnuje sa njim porodicu sa mnogo dece.

- Ne mogu ni da zamislim bol kroz koji tvoja mama prolazi, nevezano za to da li ste se vas dvoje zaljubili tokom njihovog braka ili pošto su se oni razveli.

- Što više čitam ovaj tekst, toliko mi je ovo dvoje ljudi gnusno!

- Ne znam da li ste vi dame obratile pažnju koliko je ovaj čovek zgodan, nije ni čudo što se majka i ćerka otimaju o njega!

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)