Brak i veze

ONA JE U POTRAZI SA SRODNOM DUŠOM: Njena objava naišla je na brojne osude, a kad vidite snimak biće vam jasno i zašto! (VIDEO)

Ališa posle neuspešnog braka želi da nađe novog partnera.

30.11.2023 20:00

ONA JE U POTRAZI SA SRODNOM DUŠOM: Njena objava naišla je na brojne osude, a kad vidite snimak biće vam jasno i zašto! (VIDEO)
Instagram-alicia._pink

Ališa je jedna od brojnih žena koja traga za srodnom dušom. Ona iza sebe ima neuspešan brak, a za bivšeg supruga je rekla kako joj je prebacivao da ima višak kilograma, pa se nada da će naći nekog drugog muškarca kome to neće smetati.

- Moj bivši muž smatra da treba da smršam. Kako bih našla pristojnog čoveka za sebe, recite mi, iskreno, kako vam se čini moja figura - upitala je ova žena na Instagramu, a o njoj je pisao i San.

 

 

Ova žena se snima u ogledalu, a na početku videa mogu se videti samo njene duge čizme sa visokom potpeticom koje dosežu preko kolena. Ališa je žena skladne građe, budući da se skoro svaki deo njenog tela video. Naime, ona se snimala dok je nosila crne mrežaste čarape, preko kojih je imala crveni donji veš od lateksa. Gore je obukla crnu majicu bez rukava koja joj je pokrila grudi, ali otrkila stomak. 

Snimak je naišao na veliki broj pozitivnih komenatra od strane jačeg pola. Muškarci su smatrali da je ova žena idealne građe i obasipali su je brojnim ponudama. S druge strane pojedine dame su smatrale da je Ališa na ovom snimku polu-gola, a pritom pita muškarce šta misle o njenom telu, tako da je sasvim jasno koju ciljnu grupi želi da privuče, a jasno je i za šta. Ališa se kasnije usnimila ponovo i stavila nešto izmenjen natpis u kome opisuje sebe kao ženu od 43 godine koja je sama, a u potrazi je za idealnim partnerom.

- Ćao, ja sam Ališa, imam 43 godine. Ne plašim se starenja, ali se plašim da ću ostariti sama, bez svoje srodne duše. Nadam se da ću uskoro izaći na dejt - poručila je ona u opisu snimka.

 

 

Video je ponovo naišao na veliki broj pregleda i komentara, koji su buli različitog mišljenja.

- Izgledaš savršeno, evo ja bih izašao sa tobom.

- Nije starost 43 godine, ima još vremena.

- Ne bih se složila da si baš u cvetu mladosti, možda za početka da ipak nabaviš mačku, ili više njih.

- Vi tražite idealnog partnera u mrežastim čarapama i crvenom donjem vešu od lateksa, nisam baš siguran da ćete u tome privući pristojnog muškarca ili onog ko je za vezu.

- Nijedan ozbiljan muškarac ne bi hteo da izađe sa vama, pošto vas je video u tome!

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)