Brak i veze

UPOZNAO JE 22 GODINE STARIJU ŽENU I ODMAH SE ZALJUBIO: "Ne smeta mi što je njen sin 3 godine mlađi od mene, savršeno se slažemo!" (VIDEO)

Aleks Majkl i Rejčel Alen povezali se se putem sajtova za upoznavanje, a njhova ljubav svakim danom jača, iako su neprestano na meti kritike.

19.11.2023 19:00

UPOZNAO JE 22 GODINE STARIJU ŽENU I ODMAH SE ZALJUBIO: "Ne smeta mi što je njen sin 3 godine mlađi od mene, savršeno se slažemo!" (VIDEO)
Tiktok-alex.michael13

Brojni su primeri iz savremenog života da su godine razlike između partnera samo broj i ništa više. Aleks Majkl (25) i Rejčel Alen (47) su pravi primer toga. Njih dvoje upoznali su se na internetu i odlučili da izađu i vide koliko imaju zajedničkih inetesovanja. Aleks nikada pre nije bio sa toliko starijom ženom, niti je Rejčel bila sa toliko mlađim muškarcem. Ipak, rešili su da svojoj ljubavi pruže šansu i od tada su nerazdvojni.

- Izlazio sam sa devojkama mojih godina i mogu da konstatujem da su sve prilično nezrele. Nikad ne bih menjao Rejčel za bilo koju od njih. Devojke u dvadesetim očekuju neprestanu pažnju po ceo dan, dok Rejčel ima i svojih dnevnih obaveza. Ženi kakva je Rejčel nije potrebna potvrda sa Instagrama, ona zna kako izgleda i koliko vredi. S druge strane mlađe devojke žive od toga da objave priču na Instagramu i maltene se tresu koliko će lajkova da dobiju - započinje svoju priču Aleks za San.

Aleks je istakao da je njegova partnerka u odličnoj fizičkoj formi, a da bi joj na izgledu pozavidele mnoge žene i dve decenije mlađe.

- Rejčel savršeno izgleda. Redovno vežba i u odličnoj je kondiciji, što se vidi i po njoj. Uopšte se ne brinem da li će “moći da me prati”, kroz život, kako čujem s vremena na vreme. Ona izgleda mlađe, njeno telo je mnogo mlađe nego što izgleda, zbog njenog načina života i vežbanja. Znam da će i u nekim poznijim godinama moći da me prati na svim poljima. Pojedini se iznenade kada čuju da je razlika između nas čak 22 godine, zato što ona izgleda mnogo mlađe, ipak za nas su godine samo broj - ističe Majkl.

@alex.michael13 We’re gonna try this one more time…#fypシ #cougartok ♬ original sound - Alex Michael

Ovaj momak dodaje da njegova devojka ima sina koji je svega tri godine mlađi od njega i da nikada nije imala mlađeg partnera, naročito ne ovoliko mlađeg, ali ljubav ne zna za godine.

- Rejčel je mnogo pozitivno uticala na mene. Njena odlučnost, samopouzdanje i intelekt su me oduvek fascinirali. Zbog nje sam postao bolja verzija sebe. Ona me upotpunjuje i pomaže mi da donesem bitne odluke. Ona je ona doza zrelosti koja mi je oduvek nedostajala. S druge strane njen bivši muž ima 51 godinu, a često ume da kaže kako sam u pogledu nekih postupaka ja mnogo zreliji od njega - zaključuje Aleks.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)