Ispovesti

KAD SE FILIP POJAVI U PARKU S BEBOM SVI MISLE DA MU JE UNUK: Posle troje odraslih sinova četvrto dete je dobio u sedmoj deceniji! (FOTO+VIDEO)

On je naslednika dobio sa partnerkom koja je od njega mlađa više od 20 godina.

24.10.2023 21:00

KAD SE FILIP POJAVI U PARKU S BEBOM SVI MISLE DA MU JE UNUK: Posle troje odraslih sinova četvrto dete je dobio u sedmoj deceniji!  (FOTO+VIDEO)
Profimedia

Filip Smit (62) je razvedeni Amerikanac sa Floride koji ima tri odrasla sina koji su u četvrtoj deceniji i imaju 38, 37 i 36 godina. Mnogi njegovi prijatelji se uveliko pripremaju za penziju i unuke, ali ne i Filip. On je tokom 2016. godine upoznao Hasinu (41) u koju se zaljubio. Ona je frizerka koja je radila u salonu u koji je on bio redovna mušterija. Niko se nije nadao da će 10 godina od njihovog prvog susreta planuti ljubav.

- Filip me je kontaktirao putem Fejsbuka i iako ga nikada ja nisam šišala, setila sam ga se. Tada sam imala 34 godine, a on 55. Nisam nikad razmišljala da ću se zaljubiti i udati za nekog ko je više od 20 godina stariji od mene, ali i to se desilo. Logično je da smo hteli da imamo zajedničko dete. Međutim, punih pet godina imala sam niz pobačaja. Poslednji pobačaj bio je u petom mesecu i pomirili smo se sa time da nećemo imati dete. Ja sam bila posebno tužna, jer za razliku od Filipa, nemam dece - započinje ispovest Hasina za SWNS, a o tome je pisao i Dejli miror.

Međutim početkom 2022. godine dogodilo se čudo. Hasina je sa 40 godina ponovo ostala trudna. Filip se obradovao, iako se plašio kako će porodica to finansijski podneti i da li će njegova supruga uopšte moći da održi trudnoću.

- Sama trudnoća nije bila laka. Zbog svih prethodnih pobačaja grlić materice je počeo da mi se otvara prevremeno, pa sam morala da idem na operaciju. Takođe sam tokom cele trudnoće imala veoma neprijatne jutarnje mučnine koje su se završavale odlaskom u bolnicu. Na kraju sam morala strogo da mirujem da bih održala trudnoću. I pored svih muka, beba je rođena posle 34 nedelje, a nazvali smo ga Princ. Kada sam ga videla shvatila sam da je vredeo svakog truda - objašnjava ova žena.

Kada ljudi vide Filipa kako šeta bebu od 11 meseci uglavno pomisle da mu je to unuk, a ne sin.

- Tačno je da mnogi to prvo pomisle, ali nas to ne dotiče. Kao mlađi uvek sam jurio za poslom i nisam imao dovoljno vremena za porodicu i decu. Biti tata posle skoro 40 godina je potpuno drugačije. Sada želim da se najmlađem sinu nađem kad god mogu, ništa drugo mi nije preče od njega i Hasine - objašnjava ovaj ponosni otac.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)