Ispovesti

SA 17 GODINA OŽENIO JE UDOVICU STARIJU OD NJEGA 54 GODINE: "Mnogi su sumnjali u našu ljubav, ali svakog dana joj pokazujem koliko je volim!" (VIDEO)

Džeri i Almida su i dalje u srećnom braku, a tetovaža je bila poslednji dokaz ljubavi.

13.10.2023 21:00

SA 17 GODINA OŽENIO JE UDOVICU STARIJU OD NJEGA 54 GODINE: "Mnogi su sumnjali u našu ljubav, ali svakog dana joj pokazujem koliko je volim!" (VIDEO)
Tiktok-_garyandalmeda_

Geri (25) je upoznao Almidu (80) na sahrani njenog sina i zaljubio se u nju na prvi pogled. On je tada imao svega 17 godina i bio je jedan od drugara njenog sina. Almida nije obraćala pažnju na tinejdžere koji su došli na sahranu njenog sina, ali ovaj maloletni dečak je nastavio da joj se udvara. Geri ne krije da voli starije dame a pre Almide se zabaljao sa ženom koja je bila starija od njega 60 godina.

Uprkos brojnim predrasudama i osuda okoline Geri i Almida su se venčali 2015. godine. Ovaj momak koji sada ima 25 godina je otvorio je njihov zajednički profil na Tik-toku gde svojoj supruzi neprestano izjavljuje ljubav.

- Nešto što smatram potcenjenim i o čemu se nedovoljno govori je osećaj da se svakog jutra budite pored svoje srodne duše i shvatite da dom nije mesto, to je osećaj - napisao je on uz fotografiju svoje ljubljene vremešne žene koju grli i ljubi.

 

Mnogi su bili skeptični prema ovom paru koje deli razlika u godinama više od pola veka, a čija je ceremonija venčanja koštala skromnih 158 evra. Ipak osam godina kasnije njih dvoje su i dalje u braku, srećni i zaljubljeni kao prvog dana.

- Prošlo je skoro osam godina i svakim danom je volim sve više. Neki muškarci godinama traže ljubav koju sam ja pronašao. Almida je toliko mlada u srcu da nam godine nikada nisu predstavljale problem. Baš nikada ne razmišljamo o tome. Znam samo da je Bog uslišio moje molitve onog dana kada je ona ušla u moj život i ja joj svakog dana izjavljujem ljubav - rekao je Geri koji je zahvalan što je upoznao Almidu, iako pod čudnim okolnostima, a o tome je pisao i San.

 

 

On svoju suprugu naziva lutkicom i samo što ne ljubi stope po kojima hoda. Ovaj par je naišao na brojne predrasude kako na društvenim mrežama, tako i šire, ali Džeri za to ne mari uopšte dok grli i ljubi svoju “čudesnu” suprugu.

- Ja sam najsrećniji muž, svaki dan se budim pored tebe. Svaki dan me činiš najsrećnijim čovekom, a ja želim da te uvek činim najsrećnijom ženom. Zaslužuješ sve i do poslednjeg daha trudiću se da ti to dam. Svi moji najsrećniji trenuci su samo oni koje delim sa tobom. Ti si jedina i prava ljubav mog života i volim te svakim svojim otkucajem srca - poručuje Džeri voljenoj Almidi, a u znak ljubavi on je istetovirao njeno ime.

 

@garyandalmedah Reply to @stephanielewis52 Yes! My favorite tattoo! I’m working on a full sleeve dedicated to her. ❤️ #fyp #fypage #love #trend #agegap #garyandalmeda ♬ Golden - Harry Styles

 

Ova ljubav ipak često ostavlja mnoge ljude podeljenog mišljenja.

- Da li je normalno da se dečak od 17 godina zaljubi u babu od 72 godine i to na sahrani njenog sina, koji je bio njegov drug?

- Ovom momku nešto debelo fali.

- Još se hvali da je imao “stariju” devojku, koja je imala tada 77, strava i užas!

- Meni kada bi sin ovoliko posrnuo, odvela bih ga u neku ustanovu, zatvorenog tipa.

- Lepo je što se njih dvoje vole, ako nikog ne ugrožavaju, šta vama hejterima smeta!

- Ljubav ne zna za godine!

 

@_garyandalmeda_ The happiest couples are unbothered by the opinions of others. ❤️🥰 #fyp #agegap #agegaplove #garyandalmeda #love ♬ we fell in love in october - Speed - Ren

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)