Ispovesti

OVA ŽENA IMA 28 GODINA, DOK NJEN MUŽ IMA 70: "Mnogi misle da mi je deda i nazivaju me sponzorušom ali on je u penziji" (FOTO+VIDEO)

Džeki Epštajn i Dejvid su se prvi put videli na sajtu za upoznavanje, ona je tada imala 21 godinu, a on 63, ipak ljubav je planula.

23.09.2023 22:00

OVA ŽENA IMA 28 GODINA, DOK NJEN MUŽ IMA 70: "Mnogi misle da mi je deda i nazivaju me sponzorušom ali on je u penziji" (FOTO+VIDEO)
Facebook-Epstein Jackie

Džeki Epštajn (28) je Filipinka koja je udata za 42 godine starijeg Amerikanca Dejvida (70). Poznato je da na Filipinima drugačije gledaju na odnos mlađih žena i mnogo starijih muškaraca, tako da je u ovoj egzotičnoj zemlji to gotovo svakodnevnica. S druge strane, u Americi se par često susreće sa neprijatnim pogledima i zluradim komentarima po društvenim mrežama. Džeki je veoma atraktivna i vitalna žena, dok je Dejvid prilično podlegao godinama, pa izgleda još starije. 

Iako je Dejvid starijih od njenih roditelja, zbog izgleda ovo dvoje ljudi, mnogi u startu pomisle da joj je suprug zapravo njen deda. Par se našao putem sajta za upoznavanje. Oboje su tražili životnu ljubav, a Dejvid je bio ubeđen da je već uveliko kasno, ali je rešio da proba da okuša sreću. Tako je video Džekine fotografije, koja je tada imala svega 21 godinu.

Te 2016. godine Dejvid je posle dopisivanja sa Džeki otputovao na Filipine da je upozna. Tamo su izašli na nekoliko sastanaka što je bilo dovoljno ovom Amerikancu da se zaljubi. Pošto se vratio kući, razmišljao je i doneo odluku da zaprosi mladu Filipinku. Bio je oduševljen kada je pristala. Zabavljali su se i planirali venčanje naredne dve godine, a već pet godina su u braku, u kom se vole kao prvog dana.

- Nikada nisam požalila što sam se udala za Dejvida, on je zaista fin čovek. On me voli i poštuje, najbolji je. Što se tiče razlike u godinama, mi sa time nemamo nikakvih problema, taj jaz u godinama se u našem slučaju uopšte ne primećuje - objasnila je Epštajnova za medije, a o tome je pisao i San.

Kako bi podelili svoju specifičnu ljubavnu priču sa ostalima kod kojih je slična razlika u godinama, Džeki i Dejvid često objavljuju fotografije i video snimke na društvenim mrežama. Ova mlada žena ističe da, iako je uvek prisutan određeni broj neprijatnih komentara, najveći broj ljudi podržava njihovu vezu. 

- Oni koji nas ne podržavaju komentarišu da sam sponzoruša i da mi je Dejvid “sponzor”, ali to zaista nije tako. On je u penziji, živimo u Kaliforniji, tačno je da on plaća većinu računa, ali i ja radim u lokalnoj prodavnici, dok novac koji zaradim šaljem svojoj porodici na Filipinima koji su u veoma teškoj finansijskoj situaciji. Dejvid i ja zaista odlično funkcionišemo - objasnila je Džeki.

Komentari su takođe bili naklonjeni ovom paru.

- Ona kaže da je on voli i poštuje, a to je najviše što muškarac može da uradi za ženu.

- Želim vam svu sreću.

- Po vašim izrazima lica vidi se da se volite, navijam za vas.

- Realno zaista izgleda kao da joj je deda, ali ako ima bolji život sa njim, i on sa njom, što da ne.

- Još jedan dokaz da su godine samo broj.

- Svakoga čeka svoja sudbina, srećno!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)