Brak i veze

UMESTO ČESTITKI IZJAVILI JOJ SAUČEŠĆE: Mlada je isplanirala svoj najlepši dan i od gostiju je imala samo jedan zahtev, nije ni slutila šta će se desiti(VIDEO)

Scena sa venčanja više je ličila na tužnu povorku nego na veselje.

11.09.2023 22:00

UMESTO ČESTITKI IZJAVILI JOJ SAUČEŠĆE: Mlada je isplanirala svoj najlepši dan i od gostiju je imala samo jedan zahtev, nije ni slutila šta će se desiti(VIDEO)
Tiktok-jorbussey

Džordan Basi je Tiktokerka koja se nedavno venčala, a snimci njenog slavlja pregledani su više od 11 miliona puta na ovoj društvenoj mreži. Ovu ženu na Tik-toku prati 137.000 ljudi, a pojedine njene objave imaju i milionski broj pregleda.

Mlada je blistala u beloj raskošnoj venčanici. Odlučila se za haljinu princeza kroja koja je bila cela u beloj boji od satena, imala je gornji deo u vidu korseta, dok su široke naramenice padale, otrkivajući gola ramena. Ispod ovih spuštenih bretela išao je providan dug rukav od belog tila kiji je bio protkan sitnim biserima. Haljina je imala i dug šlep, a nevesta se odlučila za dugu puštenu talasasti kosu i diskretan nakit od sitnih bisera. 

Ogroman veo padao je preko mladinog lica u trenutku venčanja, dok je mladoženja takođe imao beli sako. Ipak, gosti koji su pristizali su delovali nekako sumorno. Da li zbog vrućine po kojoj su morali da nose crnu boju, da li zbog želje da što pre zauzmu što bolje mesto, ili je vešto oko kamere prosto uhvatilo takav detalj, te pojedinima je u trenutku dok mlada i mladoženja nisu još stigli sve zaličilo više na sahranu nego venčanje.

 

Basijeva je na svom venčanju imala netipičan zahtev za sve goste. Naime, ova žena je zahtevala da svi budu obučeni u crno, bez izuzetka. Svi gosti su je ispoštovali.

Ceremonija sklapanja braka bila je na otvorenom. Kamera je zabeležila zvanice koje su dolazile. Možda je bilo toplo, ali svi muškarci došli su u crnim sakoima ispod kojih su nosili bele ili crne košulje, dok su dame nosile crne letnje haljine i crne sandale. Svi su sedeli pred improvizovanim oltarom i čekali da Džordan izgovori sudbonosno “da”.

Snimak je dobio više od 11 miliona pregleda, a usledila je salva pohvala za ideju, dok pojedini nisu najbolje shvatili da je svečanost u pitanju.

- Žao mi je zbog tvog gubitka - bio je jedan od prvih komentara Džordaninih posetilaca na Tik-tok nalogu, koji očigledno nije odgledao video do kraja.

- Meni bi drago bilo da me neko pozove na venčanje i saopšti da je obavezan dreskod u vidu crne boje, skratili bi mi mnogo muke oko odabira stajlinga.

- Zapanjujuće je da su je svi gosti ispoštovali, svaka čast!

- I ja bih volela da na mojoj pozivnici za venčanje piše: “Molimo vas da obučete crnu boju”, tako mi tetke ne bi došle u vrištećim bojama.

- Baš zato što gomila ljudi na venčanjima nosi belo, ja bih na svom venčanju ponela crnu venčanicu.

- Ja sam zaista na svom venčanju i imala crnu venčanicu i bilo je fantastično! 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)