Brak i veze

OŽENIO JE ŽENU KOJA JE 116 CM NIŽA OD NJEGA I U INVALIDSKIM KOLICIMA: Njegova majka bila je očajna, nije birala reči i zbog jedne rečenice mesecima nisu razgovarali (FOTO)

Ljubav Jesi Lajnes i Brajana već više od pet godina odoleva svim izazovima.

26.09.2023 13:02

OŽENIO JE ŽENU KOJA JE  116 CM NIŽA OD NJEGA I U INVALIDSKIM KOLICIMA: Njegova majka bila je očajna, nije birala reči i zbog jedne rečenice mesecima nisu razgovarali (FOTO)
Facebook/printscreen/Yesi Lainz

Jesi Lajnes ima 34 godine i visoka je svega 64 cm. Ona ima dijastrofijsku displaziju, zbog čega je patuljastog rasta. Dijastrofna displazija je autosomna recesivna displazija koja utiče na razvoj hrskavice i kostiju, a to je je posledica mutacija u genu. Ova retka mutacija gena pogađa jednu osobu u milion, a Jesi je jedna od njih. Brajan (36) je s druge strane muškarac koji je visok 180 cm i razlika između njih dvoje je 116 cm. 

Jesi ne samo što je patuljastog rasta, već je zbog bolesti prinuđena da se kreće u invalidskim kolicima, tako da je nesposobna za samostalan život. I pored svega toga 2018. godine desilo se čudo i ovo dvoje ljudi su se povezali na sajtu za upoznavanje. Po sastanku uživo rodila se ljubav, pa je par godinu dana kasnije otpočeo i zajednički život.

Facebook/printscreen/Yesi Lainz

Jesi Lajnes sa suprugom Brajanom

Jesi i Brajan su 2021. godine svoju ljubav krunisali i brakom tokom putovanja na Bahamima. Brajanova mama je očajna zbog izbora svog sina i odbila je da dođe na njihovu svadbu. 

- Moja mama je ljuta zbog patuljastog rasta moje supruge i činjenice da ona mora da se kreće u invalidskim kolicima. Kada samo joj rekao da sam do ušiju zaljubljen u Jesi i da planiram da se oćženim s njom ona me je pitala da li zaista planiram da ostatak života provedem brišući zadnjicu svoje patuljaste nepokretne supruge. To me je veoma naljutilo, nisam razgovarao sa njom pola godine. U međuvremenu je shvatila da ne može da me natera da ostavim Jesi, pa ju je delimično prihvatila - rekao je Brajan u ispovesti za britanski  San.

On je naglasio da nije istina da njegovoj supruzi treba neprestana nega, budući da se ona sama odlično snalazi u poznatom postoru i sama pokreće svoja kolica.

- Shvatam da ljudima često izgleda da sam ja njen negovatelj a ne suprug. Nekoliko puta nam se desila veoma neprijatna situacija. Recimo na aerodromu neko od turista samo prođe i potapše Jesi po glavi kao što bi potapšao dete, ne razmišljajući da bih ja mogao da budem njen suprug - objasnio je Brajan.

Lanesova navodi da je od malena shvatila da je drugačija. Kako devojka shvatila je da bi u najboljem slučaju mogla da nađe partnera koji je takođe patuljastog rasta. O udaji za muškarca koji je visok 180 cm nikada pre Brajana nije mogla ni da sanja, a kamoli da planira decu sa nekim kao što je on. 

Facebook/printscreen/Yesi Lainz

Jesi Lajnes sa suprugom Brajanom

 

 

 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)