Ispovesti

IZJEDALA JE SUMNJA DA JOJ JE VERENIK NEVERAN: Vrištala je i plakala kad je saznala istinu, bio je to težak udarac! (VIDEO)

Ona je napravila lažni profil na sajtu za upoznavanje i imala je šta da vidi.

14.09.2023 21:00

IZJEDALA JE SUMNJA DA JOJ JE VERENIK NEVERAN: Vrištala je i plakala kad je saznala istinu, bio je to težak udarac! (VIDEO)
Tiktok-velvet.allen

Tiktokerka Velvet Alen (22) je mama jednog dečaka primetila je da se njen verenik Natanijel (21) u poslednje vreme čudno ponaša. Kako je ispričala ova Australijanka njen partner je bio veoma hladno prema njoj, pa je posumnjala da je vara.

Da bi otkrila istinu ona je kreirala lažni profil na jednom od najpopularnijih sajtova za upoznavanje koji se koriste u Australiji. Na profilnoj fotografiji je postavila sliku prirode, a u opisu je objasnila da ne želi da četuje ni sa kim, već samo proverava da li joj je na tom sajtu verenik.

Već po ukucavanju lokacije pretraživač joj je sam locirao sve muškarce koji su u njenom okruženju i imala je šta i da vidi. Njen verenik imao je profil na kome je bio njihov sin. Pisalo je njegovo ime, Natanijel, visina i podatak da ovaj sajt retko kotristi, te je s toga molio potencijalne dame da ga kontaktiraju putem Snepčeta ili Instagrama.

Vlevet je podelila snimak u kome se nalazi u automobilu gde očigledno saznaje da joj verenik i otac njenog deteta na sajtovima za upozavanje pokušava da upozna druge žene. Ona vrišti i plače, a svoje iskustvo podelila je i na Tik-toku, a o tome je pisao i San.

Snimak je pregledan četiri miliona puta, a mnogi muškarci su u startu napali ovu prevarenu ženu, upitavši je kako je moguće da je na sajtu za upoznavanje našla verenika, sem ako i sama nije imala nalog. Alenova je tek potom objasnila da jeste napravila profil, samo da bi otkrila da li je i njen partner preko ovog sajta pokušava da upozna druge žene. 

Usledio je veliki broj komentara, a izgleda da nije jedina žena koja se opekla na toj aplikaciji.

- Sajtovi za upoznavanje su pošast današnjeg doba, mene je moj muž prevario posle 11 godina braka u kome smo dobili dve ćerke i našao ljubavnicu sa sajta.

- Ja sam se na tom sajtu viđala sa jednim momkom, a tek sam skoro saznala da je oženjen.

- Grozno je na taj način saznati za prevaru.

- Imaš tek 22 godine, sada ti deluje da ne možeš da živiš bez njega, ali život ti tek sledi.

- Nije zaslužio da bude tvoj suprug, dobro si ovo otkrila na vreme.

- Kako si ga našla na sajtu za upoznavanje, sem ako i ti nemaš profil tamo? - bili su neki od komentara na njen post.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

nekko

17.09.2023 21:56

Tako je to kad neces da radjas decu. Isto kao i ja. Napravio sam 5-6 klinaca, placam redovno jer moja zena nece decu. A ja necu da joj kazem za ovu sto imam.