Ispovesti

BILI SU POSLOVNE KOLEGE, A ONDA JE ONA REŠILA DA IDU KORAK DALJE: Nije ni slutio kakvu prevaru mu je tajila, iskoristila ga je za lukav plan

Kada se pređe granica na radnom mestu, uvek jedna strana ispašta.

17.08.2023 22:01

BILI SU POSLOVNE KOLEGE, A ONDA JE ONA REŠILA DA IDU KORAK DALJE: Nije ni slutio kakvu prevaru mu je tajila, iskoristila ga je za lukav plan
shutterstock.com

Ljubavni odnosi u mnogim firmama su strogo zabranjeni, ali sam čin otpočinjanja tajne veze je tim uzbudljiviji. Jedan muškarac na kraju tridesetih se posebno uverio u to. On je radio kao menadžer u jednoj firmi kada je dobio novu radnicu kojoj je bio nadređen i tako je sve počelo.

- Tada sam imao 36 godina, a ona 26. U početku smo imali strogo poslovni odnos, međutim, ona mi je više puta stavila do znanja da od mene hoće nešto više. Ljubav je kod nas na poslu strogo zabranjena, ali tim što je veza bila tajna postala je još inspirativnija. Počeli smo da se viđamo po okolnim motelima i da strastveno vodimo ljubav. Kod nje nikada ne bismo išli pošto je živela sa roditeljima, tako da smo odlazili posle posla do mene, dok smo nekad i pauzu za ručak na poslu koristili u obližnjem motelu za se*s. Tako su prošle pune dve godine. Najzad sam rešio da sa njom želim ozbiljnu vezu pošto sam se vezao i zaljubio u nju, ali ona nije želela za to ni da čuje - započinje mladić anonimnu ispovest za San.

shutterstock.com

Poslovni odnos koji se odmakao kontroli

Ovaj muškarac je baš tada dobio unapređenje i mislio je da će se njegova partnerka radovati, budući da više ne bi radili u istom sektoru i to bi značilo da mogu i javno da se viđaju.

- Bio sam preserćan pošto sam unapređen u totalno drugi sektor i povećana mi je plata. Međutim, ona je od tog trenutka rekla da više ne možemo da se viđamo. Tek tako je to rekla posle dve godine intenzivnih viđanja. Objasnila mi je da pošto više nismo u istom poslu nema od mene više nikakve koristi, što me je posebno dotuklo, ali ni to nije bilo sve. Rekla je da je udata i da me je samo koristila za se*s, nikada nije mislila sa mnom ništa ozbiljno, niti je želela da ostavi muža. Od tada sam slomljen. Ne mogu ni da se radujem novom poslu, ne znam šta da radim, sve i kada bi htela da mi se vrati primio bih je oberučke - objasnio je on potpuno slomljen.

shutterstock.com

Svaki dan posle posla završili su u motelu

 

 

- Ta žena vam je jasno stavila do znanja da joj nikada nije bilo stalo do vas i da vas je koristila što za poslovno napredovanje, što za se*s, trebalo bi da je što pre zaboravite.

- Sada nije trenutak za ljubav, sve svoje misli usmerite na poslovno napredovanje na novom radnom mestu, ta žena može samo da vas omete.

- Ne bi trebalo da tražite ljubav u poslovnom okruženju, već ste jednom probali i nije uspelo, na kraju svega ona je bila udata i nikada nije htela da ostavi muža zbog vas, samo vas je vukla za nos.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)