Brak i veze

ZALJUBILA SE U POZNATOG GLUMCA: "Razvela sam se od muža i poslala mu blizu 10.000 evra, a onda sam saznala prljavu tajnu !" (FOTO)

Mam Mekela je na internetu otpočela dopisivanje sa osobom za koju je bila ubeđena da je glumac Dejkr Montgomeri, a to joj je uništilo život.

16.08.2023 20:01

ZALJUBILA SE U POZNATOG GLUMCA: "Razvela sam se od muža i poslala mu blizu 10.000 evra, a onda sam saznala prljavu tajnu !" (FOTO)
Prntscrn/YouTube/catfish

U potrazi za idealnom ljubavlju ljudi često srljaju u propast, a u to se najbolje uverila Mam Mekela koja je na sajtu za upoznavanje na internetu počela da se dopisuje sa muškarcem koji je imao fotografiju i predstavljao se kao glumac Dejkr Montgomeri. Dejkr je poznat po ulozi u filmuStranger Things”, u vezi je sa izvesnom Liv Polok, a samo na Instagramu ga prati devet miliona ljudi. Mekela je i pored svega toga mislila da je poznati glumac ujedno i čovek sa kojim se dopisuje na sajtu za upoznavanje i da je on izabrao baš nju budući da je prvi započeo komunikaciju.

Malo je reći da je Mam bila na sedmom nebu pošto se dopisivala sa holivudskom zvezdom. Vrhunac cele priče je da je ona bila u braku, a navodni Dejkr je bio u srećnoj vezi sa devojkom Liv, međutim, on joj je obećao da će napustiti devojku i Mekela mu je verovala.

- Gledala sam njegov Instagram profil i zaista nigde se nije pojavljivao sa Liv. Onda sam gledala njene profile i videla da nigde nema njega sem na jednoj filmskoj premijeri gde su bili i ostali glumci. Poverovala sam mu kada mi je rekao da će je ostaviti zbog mene, samo nikako da nađe trenutak - rekla je Mekela, a o tome je pisao i San.

Cela situacija je otišla predaleko kada joj je izvesni Dejkr koga nikada nije videla ni na video pozivu zatražio da se razvede od muža, što je ona jedva dočekala i zaista se razvela. S druge strane njen dragi, koga nikada nije uživo videla, joj je i dalje obećavao kako će se “uskoro” rastati od Liv. Cela romansa trajala je oko godinu dana, a za sve to vreme par nikada nije komunicirao putem video poziva niti se sastao, samo je Mekela ostala bez supruga, a potom i bez novca. Naime, lažni glumac joj je hitno tražio oko 9.340 evra, a ova žena je na sve moguće načine uspela da sakupi blizu 10.000 evra i uplati mu na račun. 

Možda bi Mekela nastavila da plaća svoju holivudsku fantaziju da vremenom i njoj samoj nije postalo sve to previše čudno, budući da je lažni Dejkr i dalje izbegavao viđanja i pozive, a tražio novac. Ova žena se obratila poznatoj emisiji Ketfiš koja hvata prevarante u javnim pričama koje emituju na televiziji. 

Organizatori su pokušali da kontaktiraju čoveka koji se predstavlja kao Montgomeri, ali on im se više nije javio, a slično je bilo i sa Mekelom koja više nije čula ni traga ni glasa od osobe koja ju je prevarila. Kada su uzeli račun na koji je uplaćena suma blizu 10.000 evra, shvatili su da je osoba koja poseduje taj račun na isti način učinila brojne prevare i izmamila veću svotu novca od mnogih žena popute Mekele. Holivudski san da je baš ona žena koju je poznati glumac izabrao za svoju devojku koštao ju je razvoda, skoro 10.000 evra i protraćenih godinu dana na dopisivanje sa ko zna kime.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)