Roditeljstvo

"Mama, postaću otac izvini nisam pazio!": Kad je saznao da će dobiti bebu odmah je pozvao majku, o njenoj reakciji priča ceo Balkan (FOTO)

Izbezumljen zbog situacije u kojoj se našao potražio je pomoć.

30.09.2023 20:02

"Mama, postaću otac izvini nisam pazio!": Kad je saznao da će dobiti bebu odmah je pozvao majku, o njenoj reakciji priča ceo Balkan (FOTO)
printscreen/društvene mreže/shutterstock

Mnogi smatraju da se za roditeljstvo ne može pripremiti. Ma koliko mislite da ste spremni, podjednako će vas izazovi roditeljstva dočekati i u dvadesetim i u četrdesetim. Oni koji se rano ostvare u toj ulozi mogu da računaju na pomoć baka i deka, koji su tada još uvek vitalni i sposobni da pomognu  oko odgajanja novih generacija. Takođe, kaže se da je roditeljska ljubav najveća, ali i zaljubljenost u unuke nije retka. Majke možda najbolje znaju kada je njihova ćerka ili sin spreman na tako ozbiljnu ulogu, pa im se deca često obraćaju i za savet po pitanju trudnoće.

Jedan mladić izgleda da je imao avanturu sa jednom devojkom, a ta veza nije imala perspektivu.  Posle nekog vremena ta žena mu je javila da je trudna. Mladić se našao u nebranom grožđu, pa je usred noći počeo besomučno da zove majku na telefon, koja mu se nije javljala. Budući da nije znao šta da radi, a nije znao kome drugome može da se obrati, oko pola jedan ujutru, poslao je majci poruku.

- Mama, ja ću postati otac. Izvini, nisam pazio. Oprosti mi - napisao je ovaj mladić izvinivši se majci na činjenici da je nekoj ženi napravio dete.

shutterstock.com

Ostao zapanjen kada mu je devojka javila da je trudna

Reakcija njegove mame postala je veoma rado gledana na društvenim mrežama i mnogo puta je prosleđivana dalje. Majka ga je, naime utešila, ali i objasnila da on zaista nije sposoban za tako ozbiljnu ulogu.

- Čestitam! Ti si odličan za biološkog oca. Za pravog oca ti fali odgovornost i puno para - odgovorila mu je majka.

printscreen/društvene mreže/shutterstock

Prepao se pa slao majci poruke izvinjenja

Na poruci koja je osvanula društvenim mrežama se vidi da se mladić nasmejao na to, a poruka je otvorila prvu debatu na društvenim mrežama.

- Majka mu je lepo odgovorila, kad već ne može da se posveti detetu, najbolje je da ne učestvuje nikako u toj ulozi.

- On svakako mora da preuzem finansijsku odgovornost kako zakon nalaže, ukoliko ta devojka odluči da rodi dete sa tako nezrelom osobom, koji je na vest da će postati otac otišao da kuka mami u pola jedan ujutru. 

- Tu je pravo objašnjenje izreke: “Kukala ti majka!”

- Nažalost, mnogi brakovi tako otpočnu, pa se okončaju razvodom odmah po rođenju deteta.

- Ko zna, možda se momak i uozbilji, naravno ako mu mama oprosti i nađe mu posao.

- Kakvi muškarci postoje, drago mi je što sam sama!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Uros

05.12.2023 18:43

Iz rubrike "Nije se desilo"