Ispovesti

"PITAO SAM JE DA LI JOJ JE PROBLEM ŠTO IMAM 17 GODINA": Mladića je zavela starija devojka, a onda je morao da zatraži pomoć stručnog lica (FOTO)

U praksi se više puta dokazalo da su godine samo broj ali da li je to i ovde slučaj?

21.09.2023 21:59

"PITAO SAM JE DA LI JOJ JE PROBLEM ŠTO IMAM 17 GODINA": Mladića je zavela starija devojka, a onda je morao da zatraži pomoć stručnog lica (FOTO)
shutterstock.com

Veza u kojima je velika razlika u godinama donosi brojne izazove za partnere. Nije isto kada muškarac ima 30, a žena 40 godina ili kada on ima 17 i tek je na pragu svoje muškosti i zrelosti, dok žena ima 27 godina i već razmišlja o potencijalnom braku i naslednicima. Upravo u takvoj situaciji našao se jedan tinejdžer. On u početku nije ni znao koliko mu devojka ima godina, a pošto je saznao, upitao je korisnike interneta za savet.

- Radim u jednoj botaničkoj bašti, dok ta devojka radi u kafiću. Često smo zajedno svi na poslu i družimo se. Viđao sam tu devojku i nikada nisam pomislio da je nešto drastično starija od mene. Jedne večeri izašli smo svi sa posla u lokalni kafić gde smo ostali do kasnih sati. Svi su naručili alkohol sem mene. Ta devojka me je pitala zašto i ja ne pijem i samo sam neveselo pogledao u pod. Tada je shvatila da sam maloletan, ali izgleda da joj to nije smetalo - započinje svoju ispovest ovaj mladić.

shutterstock.com

Druženje su otpočeli i lokalnom kafiću

Viđanje se nastavilo i narednih dana, tako su isti kafić posetili ponovo, ali samo njih dvoje.

- Pošto je znala da ne smem da naručujem piće, naručila bi i za mene. Meni nije bilo potrebno mnogo budući da sam retko kad imao priliku da pijem alkohol. Sledećeg trenutka uhvatio sam sebe kako se ljubimo i svidelo mi se. Nastavili smo da se viđamo. Znao sam da je malo starija od mene, pa sam je više puta pitao smeta li joj što imam 17 godina, ali odgovorila bi da to nije za nju problem. Slučajno sam jednom prilikom shvatio da ona zapravo ima 27 godina i da je punih 10 godina starija od mene, a ne pet, kako sam mislio. Ne znam da li je u redu da u mojim godinama imam devojku njenih godina - poručio je ovaj mladić u ispovesti za San.

shutterstock.com

Iznenadio se kada je shavtio koliko ona zapravo ima godina

On se obratio savetnici za intimne odnose kako bi mu pomogla da reši svoj problem.

- Ti si još uvek zelen i mlad i može samo da ti imponuje da budeš sa toliko starijom ženom, pitanje je šta sa njom nije u redu kad se zabavlja sa maloletnikom. Kada je muškarac u zrelim godinama, ma koje one bile, nije toliki problem da ima ženu stariju 10 godina, ali trenutno postoji veliki jaz između tvojih i njenih godina, prosto vi nemate ista interesovanja. Vreme će pokazati svoje, nije da se to nikada nije dešavalo, ali uglavnom je takva veza kratkog veka - poručila mu je savetnica.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)